Home Nogomet Ostalo GRAD UMAG: Proglašeni najbolji sportaši za 2023. godinu!

GRAD UMAG: Proglašeni najbolji sportaši za 2023. godinu!

U Kazališnoj dvorani „Antonio Coslovich“ Umag 9. su travnja u večernjim satima proglašeni najbolji sportaši Umaga za 2023. godinu. Grad Umag tradicionalno svake godine nagrađuje svoje najuspješnije sportaše kao znak simbolične potvrde za njihov dosljedan rad i trud u svojim klubovima.

Ovim su povodom tradicionalno gradonačelnik Grada Umaga Vili Bassanese i predsjednik umaške Sportske zajednice Mladen Zorić najboljim sportašicama i sportašima uručili priznanja čestitavši im na izvanrednim uspjesima.

Najuspješnijom je sportašicom za 2023. godine proglašena Taša Grozdanić iz Odbojkaškog kluba Umag, dok je najuspješnijim sportašem proglašen Marin Sinčić iz Rukometnog kluba Umag.

Najuspješnija ženska ekipa za 2023. godinu je seniorska ekipa Odbojkaškog kluba Umag, a za najuspješniju mušku momčad proglašena je seniorska ekipa Nogometnog kluba Umag.

Najbolje ženske sportske nade su Sara Calcina iz Ženskog rukometnog kluba Umag, Laura Hanzl iz Gimnastičkog kluba Umag te Sara Želimorski iz Odbojkaškog kluba Umag, dok su najbolje muške sportske nade Diego Bassanese iz Rukometnog kluba Umag, Jan Kmet iz Stolnoteniskog kluba Umag, Lukas Milevoj iz Nogometnog kluba Umag te Vjeko Škarda iz Muškog odbojkaškog kluba Umag.

Za najuspješnijeg trenera odabran je Senad Imamović iz Rukometnog kluba Umag, a najuspješnijim sportskim djelatnikom proglašen je Dubravko Grgić iz Skijaškog kluba Umag.

Najuspješnijom ekipom u mlađim dobnim kategorijama odabrane su mlađe kadetkinje iz Gimnastičkog kluba Umag.

Posebne nagrade uručene su predstavnicima Skijaškog kluba Umag te Rukometnog kluba Umag.

U ime svih nagrađenih, prisutnima se obratio i zahvalio dobitnik priznanja za najboljeg sportskog djelatnika, Dubravko Grgić.

Grad Umag i Sportska zajednica Grada Umaga još jednom čestitaju na vrhunskim rezultatima klubova i pojedinaca!