Home ISTRA Futsal GRADSKA LIGA PULE – 3. KOLO | Hattrick Stefana Bobića, visoka pobjeda...

GRADSKA LIGA PULE – 3. KOLO | Hattrick Stefana Bobića, visoka pobjeda Punte

SHARE
FOTO: Futsal Pula

U dogovoru s agilnom udrugom Futsal Pula, od jučer odigranog trećeg kola gradske lige Pule, IstraSport Vam donosi izvještaj kola. 

U susretu Netko iz Mase i Mediora, potonji su poveli golom Viktora Voštena da bi konačnih 1:1 postavio Ivan Livović. Iskusna momčad Premanture bila je bolja od Stelle Šijana za koju su počasne golove postigli Kristijan i Danijel Bošković. Za pobjednike zabili su Aleksandar Glavonjić, Valter Cetina, Luka Pavić i Alen Peršić.

Derbi Šijane i Verude trebao je biti neizvjesniji nego što je bio. Danijel Moravac i Tedi Husarić doveli su Verudeže do 2:0 da bi za Šijance smanjio Aldin Osmanović. Ipak, još dva gola u mreži Šijanaca djelo su Hise Ramadanija i Marka Biluškovića za konačnih 1:4.

Ekron/AS Doblanović lakše je od očekivanog savladao El Stil. Dva gola Matije Funčića i jedan Vladimira Lipića bili su dovoljni za 3:0. Najveću pobjedu kola ostvarila je Punta savladavši Verudu 2008 s 7:2. Golove za Puntu zabili su Stefano Bobić (3), Darko Kamenčić (2), Veljko Vuković i Michael Kolić, a za Verudu 2008 strijelci su bili Damir Pauletić i Bojan Barišić.

Duran je golovima Michela Bobića, Alena Kalčića, Vigana Hoxhe i Edija Ljubasa pobijedio vodnjanski Buffalo sa 4:2, a za „goste“ je oba pogotka postigao Josip Marković. Ljestvicu i sve ostale rezultate pogledajte na službenoj stranici udruge.