Home Nogomet Treća ŽNL Istra Gradski derbi grada Vodnjana pripao Perojcima

Gradski derbi grada Vodnjana pripao Perojcima

Gradski derbi grada Vodnjana između Peroja i Galižane pripao je “domaćim” Perojcima koji su sa dva pogotka u nastavku pokorili izuzetno čvrste, no danas ne pretjerano opasne Galižance.

U prvome dijelu Perojci su napadali, vezli igru, no bez pretjerano izraženih prigoda osim nekoliko kornera koji nisu urodili plodom. Najopasnije je bio Vučetić koji je u dva navrata bio u izrazitim prigodama, no obje su otišle u nepovrat.

U nastavku Peroj je nastavio s pritiskom, pa je uskoro stiglo i do promjene rezultata. Vučerić je centrirao, Galižanci odbili loptu ali samo do Drakovića koji sa desetak metara pogađa za zasluženo vodstvo Rudanove momčadi.

Nastavili su Perojci sa pritiskom, pa je nedugo zatim pokušao i Vučetić, a nakon toga prekrasna situacija za konačnu pobjedu domaćina. Antonio Vuzem prošao je dva igrača i podvalio loptu za Vučetića koji proigrava povratno Kraljevića za slavlje Perojaca i pobjedu od 2:0.

VODNJAN – Gradski stadion – NATJECANJE: 3. ŽNLI JUG – FAZA: 11. kolo – SUDAC: Sandi Orbanić (Žminj), POMOĆNICI: Sanel Kljaić (Rovinj) i Evelino Marić (Kanfanar)

PEROJ – GALIŽANA 2:0 (0:0)

Strijelci: 1:0 Draković 57′, 2:0 Kraljević 68′

PEROJ: Braić M., Jandrijević, Vuzem J., Škoko, Vuzem A., Licardo, Kraljević M., Balaško, Kraljević T., Vučetić, Braić D.

još su igrali: Grebenar, Vučerić, Draković

Trener: Saša Rudan

GALIŽANA: Delfar, Kinkela, Riđić, Takač, Bajči, Moscarda P., Tomić, Šverko, Vuković, Tuka, Šahović

još su igrali: Hasančić, Čapalija, Moscarda R.

Trener: Areto Stoić


Previous articleAlen Đureš odveo Brtoniglu Novu Vas u mirne vode
Next articleValbandonci zasluženo do pobjede kod “fenjeraša”