Home Nogomet Prijateljske Grobničan rutinski rješava protivnike, Krk se još nije pronašao

Grobničan rutinski rješava protivnike, Krk se još nije pronašao

SHARE

Trećeligaši sa riječkog područja aktivni su bili i ovoga vikenda. Mjesec je dana prošlo od početka priprema, do prvenstva su još ostala dva tjedna, no Krk se još uvijek traži.

S velikim su najavama i ambicijama na Krku obasuli javnost odmah nakon završetka prošle natjecateljske sezone. Doveli su u međuvremenu desetak novih igrača, o čemu smo već pisali, no pomaka tijekom ovog pripremnog perioda još nema.  Ovoga vikenda svladao ih je i četvrtoligaš iz Kraljevice bez velike igre Krka sa 3:1.

Grobničani su bili na otoku kod Omišlja i poklonili im sedam lakih komada, te pokazuju kako su najviše napravili tijekom ovog perioda. Na već postojeću momčad koja je, manje-više ostala na okupu odlično su se nadovezali pridošli igrači pa stoga to danas izgleda više nego dobro.

Oni koji nemaju neke velike ambicije u ovogodišnjem natjecanju mirno se, bez nekih velikih trzavica spremaju za prvenstvo. Nehaj je svladao Cres pod Nehajem sa 3:1, Naprijed je sa visokih 5:0 prešao preko Lokomotive, dok je kostrenski Pomorac, u kojega su iz Rovinja prešli braća Agaj svladao Halubjan sa 3:1.