Home Košarka Mlađi uzrasti Gvido Guštin sjajan u pobjedama pazinskih juniora

Gvido Guštin sjajan u pobjedama pazinskih juniora

SHARE
Juniori KK Pazin

Pred sedam dana pobjedom nad FSV-om Rijeka (za koji na dvojnu registraciju igraju igrači premijer ligaša Škrljeva Bjelanović i Kolić) rezultatom 86:77 u međužupanijskoj ligi pazinski juniori krenuli su sa pozitivnom serijom.

U toj utakmici posebno efikasni bili su Gvido Guštin s 26 koševa, Luka Zajc s 20 koševa, Marko Krulčić s 19 i Donald Fabris sa 17 koševa. U subotu druga ekipa juniora pobijedila je u utakmici Istarske lige Rudar u Labinu sa 127:60, dok su najbolji juniori pojačani sa nekoliko seniora bili uspješniji od Labinjana u utakmici Druge lige zapad rezultatom 92:57.

Jučer su juniori u međužupanijskoj ligi u Rijeci bili uspješniji od domaćina Kvarnera 2010 rezultatom 105:85, iako u igri ima još puno rezervi za napredak. Najefikasniji su bili Marko Krulčić i Gvido Guštin s 30 koševa, a pratio ih je Luka Zajc s 24 koša, ali svi su dali svoj doprinos posebno Fabris, Erik i Ančić igrom u obrani do najmlađih Duškovića s pet i Oplanića s dva koša.

Navedenim rezultatima i pobjedama nad primorskim ekipama Pazinci su napravili značajan iskorak prema poluzavršnici državnog prvenstva uz uvjet da ostanu čvrsto na zemlji do zadnje utakmice lige.