SHARE

Jednu od ponajboljih predstava pružili su “narančasti” s Tivolia u današnjem ogledu protiv OŠK-a, protiv momčadi koja još uvijek strijepi za ostanak u ligi.

Dominaciju domaćina danas je hattrickom okrunio Daniel Benčić koji je već u 15. minuti na dodavanje Škara pogodio mrežu Avdića. Da se na poluvrijeme od još mirnije pobrinuo se Benčić u posljednjoj minuti prvoga dijela kada je Borna Vujica iz slobodnog udarca natjerao Avdića na intervenciju, a Benčić odbijenu loptu sproveo u mrežu.

U nastavku Velovršani su i nadalje dominantnija momčad pa nakon nešto malo više od sat vremena Nico Bakjac poentira iz poluvoleja sa vrha šesnaesterca nakon domaćeg ubacivanja iz kuta.

Desetak minuta prije kraja Ahmad Sharbini postigao je počasni pogodak za goste, da bi točku na “i” ipak stavio Benčić koji je ukrao jednu loptu zadnjoj liniji gostiju i sa dvadesetak metara prebacio Avdića za konačnih, velikih i zasluženih 4:1.


PULA – SC Tivoli – 4. NL NS RIJEKA – 24. kolo – SUDAC: Marijan Krčalić (Radmani), POMOĆNICI: Alen Halilović (Umag) i Marijan Pavlović (Rovinjsko Selo)

VELI VRH – OŠK OMIŠALJ 4:1 (2:0)

Žuti kartoni: Turčić, Vidović (OŠK)

Strijelci: 1:0 Benčić 15′, 2:0 Benčić 45′, 3:0 Bakjac 66′, 3:1 Sharbini 81′, 4:1 Benčić 88′

VELI VRH: Vujica P., Poldrugovac, Malobabić, Vujica B., Škaro, Vuković (81. Araviakis), Ramos  (66. Paris), Bakjac, Beviakva (46. Maras), Kuftić, Benčić (89. Žagrić)

Trener: Darko Buser

OŠK: Avdić, Kovačić, Hadžiomerović (66. Vidović), Sharbini M., (82. Paro-Vidolin), Sharbini Ah., Dajdžić (66. Malkić), Šabanov, Požega (46. Šabalja), Šimunović, Turčić, Mijić

Trener: Nevio Malatestinić