Home Nogomet Druga ŽNL Istra Hattrick Nikole Mišića

Hattrick Nikole Mišića

SHARE

Pametnom igrom danas su Peruški slavili u Vrsaru i izmamili osmijeh na lice svom treneru Adrianu Belliu. Goste je u vodstve doveo Špigić u 32. minuti nakon prekida sa poludistance udarcem glavom.

U drugom dijelu Vrsar je dominirao igrom no Peruški su iz dvije kontre otišli na nedostižnih 0:3. Najprije je pobjegao Nikola Mišić, a nakon toga i Ivan Peruško. Vrsar se lagano budi i preko Fonovića udarcem sa 20 metara smanjuju na 1:3, no nakon toga na asistenciju Tahirovića, Mišić briljantno pogađa rašlje za 1:4.

Iz slobodnog udarca u 82. minuti pogađa malu mrežicu Lekić i smanjuje na 2:4 a u samoj završnici nakon još jedne lukave lopte Tahirovića, Nikola Mišić ostvaruje svoj današnji hattrick za konačnu pobjedu Peruški od 2:5.

Vrsarani ne trebaju puno tugovati obzirom da je na njihovu igru i njihov sastav danas izuzetno utjecala turistička sezona i zaposlenost njihovih igrača.

VRSAR – Igralište NK Vrsar – PRIPREMNA NOGOMETNA UTAKMICA

VRSAR – ARNE PERUŠKI 2:5 (0:1)

Strijelci: 0:1 Špigić 32’, 0:2 Mišić 48, 0:3 Peruško I., 52’, 1:3 Fonović 67′, 58’ 1:4 Mišić 72’, 2:4 Lekić 82′, 2:5 Mišić 86’

VRSAR: Filipović, Refiki, Naumov, Bonaca, Dekleva, Koraca, Čehić, Fonović, Pavlišić, Jugovac, Pršurić

Još je igralo: Lekić

Trener: Igor Ružić

ARNE PERUŠKI: Vujica, Peruško I., Peruško M., Gašić, Crneković, Špigić, Mišić, Mišan, Tahirović, Peruško J., Osmanović

Još su igrali: Peruško A., Mihalić

Trener: Adriano Belli