Home Arhiva Havarija Potpićanaca u Zvonimirovom gradu

Havarija Potpićanaca u Zvonimirovom gradu

SHARE

Potpićanci su se u Kninu proveli kao „bosi po trnju“.

 

Martedićevi dečki držali su se u egalu nešto više od 20 minuta, a onda je krenula golijada u Begićevu mrežu. Bila je to doista loša predstava Potpićanaca koji se sada nalaze pri samom dnu ljestvice.

 

PRVO POLUVRIJEME

Domaći su bolje otvorili utakmicu pa je goste već u četvrtoj minuti morao spašavati Begić, nakon udarca Palavre. Nisu ni gosti dugo čekali na prvu priliku, dvije minute kasnije je Hamidović oštrim udarcem uzdrmao vratnicu.

 

S druge strane prijetili su Jurlina i Klarin, no Begić je ponovno bio na mjestu. Ponovno se pokazala istinitom fraza „kad ne zabiješ-primiš“. Nakon niza šansi domaćih, Špar je pobjegao po desnoj strani, uputio oštar udarac kojeg Knez odbija, no samo na nogu Kosira koji pogađa za vodstvo gostiju.

 

Na izjednačenje gledatelji u dvorani Monte Lovrija čekali su samo četrdesetak sekundi kada je Babić „potegnuo“ sa osam metara, a Begić loptu samo pogledom ispratio u mrežu.

 

U dvije naredne minute prijete Miletić i Kosir, međutim Knez drži domaće u egalu. Prilike se i dalje redaju, u 18. Babić šutira iskosa s lijeve strane, Begić je sjajno postavljen i na odmor se odlazi rezultatom 1:1.

 

DRUGO POLUVRIJEME

U nastavku prvi prijeti Babić i to u dva navrata, jednom je promašio cijela vrata iz izgledne šanse, da bi u 22. minuti pogodio desnu Begićevu vratnicu.

 

„Treća sreća“ za Babića desila se u trećoj minuti nastavka kada je „okrenuo“ Miletića te poentirao s pet metara za vodstvo domaćih. U sljedeće dvije minute vodstvo Kijevljana povećali su Andrijašević i Jurlina da bi nadu gostima nakratko vratio Hamidović, a pobjednika odlučio najbolji igrač susreta Saša Babić, pogotkom za 5:2.

 

Nakon toga slijedi havarija gostiju koji su do kraja susreta primili još tri pogotka, redom su Potpićancima zabijali: Vranić, Jurlina i Juras.

 

Potpićanci su tako, i nakon tri kola ostali na samo jednom osvojenom bodu, a priliku za popravak imati će za sedam dana u Novigradu protiv splitskih Mejaša.

 

OSTALI REZULTATI I LJESTVICA  

 

I HMNL 

MJESTO

DVORANA

GLEDATELJA

KNIN

Gradska dv.“Lovre Moniti“

300

SUDAC – 1

SUDAC – 2

SUDAC – 3

Nikola JELIĆ

Marinko TOMIĆ

Ivan ČAPIN

Varaždin

Varaždin

Podbablje

DELEGAT

IGRAČ UTAKMICE

Branko KURTA

Saša BABIĆ

Šibenik

MNK Kijevo

MNK KIJEVO

8:3

MNK P.98.-ABS ADT

Knin

1:1

Potpićan

PREZIME

Ž.K.

ISK.

PREZIME

Ž.K.

ISK.

KNEZ

BEGIĆ

BABIĆ

MEHIĆ

VRANIĆ

ŠPAR

JURAS

DRNDIĆ

LOVRIĆ

NURKIĆ

ANDRIJAŠEVIĆ

DIDOVIĆ

SUNKO

16.

HAMIDOVIĆ

JURLINA

RADUISIN

PALAVRA

KOSIR

BRALIĆ

TOMALJNOVIĆ

IVKOVIĆ

MILETIĆ

KLARIN

TR: Teo STRUNJE

TR: Žarko MARTEDIĆ 

AK. PREKRŠAJI

6/2

AK. PREKRŠAJI

3/2

KRETANJE REZULTATA – MINUTA – STRIJELCI

0:1

1:1

2:1

3:1

14. minuta

15. minuta

23. minuta

24. minuta

Kosir

Babić

Babić

Andrijašević

4:1

4:2

5:2

6:2

24. minuta

25. minuta

26. minuta

27. minuta

Jurlina

Hamidović

Babić

Vranić

7:2

8:2

 

34. minuta

38. minuta

 

Jurlina

Juras

                           

……..