Home ISTRA Futsal HELL MALONOGOMETNA LIGA PAZINA: Dvanaest zanimljivih okršaja danas i sutra u Gradsko-školskoj...

HELL MALONOGOMETNA LIGA PAZINA: Dvanaest zanimljivih okršaja danas i sutra u Gradsko-školskoj dvorani SC ‘Egidije Marion’

Vikend ispred nas donosi zanimljive okršaje u HELL malonogometnoj ligi Pazina. Teško je odrediti koji će dvoboji biti najzanimljiviji, ali sigurno je da nas čekaju sjajna dva dana u pazinskoj Gradsko-školskoj dvorani Sportskog centra „Egidije Marion“.

Subota u 17:20 donosi okršaj MNE Seline koju predvode pojedini igrači Pazinke i Jadrana te Elvinho Gljiva AO Trumić, momčad kojoj najviše tereta iznose seniori labinskog trećeligaša Paolo Juričić i Gabriel Golja.

Zanimljivo bi moralo biti i u 18:40 kada Noćne Ptice i žminjski The Bar igraju utakmicu koji će sigurno zagrijati dlanove gledatelja. Nedjelja će na teren poslati, u 19:00 sati, Ulja Komarija i Kašćergu gdje će s jedne strane stajati Jure Bonaca, Gianluca Banko, Elvis Kastrati i ostali, a s druge Vedran Koraca, Paolo Hrvatin i Filip Kišić garant su odličnih pola sata futsala.

Nakon toga, uslijediti će dvije sjajne utakmice. Selina će pokušati zaustaviti Plavi put, a u 20:20 igraju Noćne Ptice i HMRM, ekipe kojima ne nedostaje ni mladosti ni kvalitete.

RASPORED UTAKMICA:

 

Previous articleISTRASPORT INVENTURA | PRVA ŽNL | DONJI DOM: Momčad s Kunfina pravi društvo najugroženijima, a to su Muntić, Višnjan 1957 i Rabac
Next articleU Puli i Medulinu zimski kampovi U15 i U17 ženskih reprezentacije – pozive dobile Nika Radolović, Mihaela Petričević, Nika Ban i Hana Zuber!