Home Košarka A1 Liga košarkaša Hermes Analitika produbila krizu Stoje

Hermes Analitika produbila krizu Stoje

Nažalost, novi poraz KK Stoje. Puljani su danas ispred svojih 200 gledatelja ugostili Hermes Analitiku, momčad koja je dosad slavila u samo dva od šest odigranih susreta, ali su danas u sedmom kolu slavili po treći put, na nesreću pratitelja istarske košarke, protiv Stoje.

Druga četvrtina je, pokazalo se na kraju, presudila, a gosti su bili bolji u gotovo svim segmentima igre, samo ne u selekciji šuta, odnosno u postotku sveukupnog šuta. Hermes Analitika je „ispalila“ čak 43 trice, od čega je i pogodila njih 12, a sam Mileković njih pet.

Puljanima se vratio Evan Wardlow, s 14 koševa i šest asistencija, ali je najbolji bio Filip Gustovarac, s 23 koša i po tri skoka i asistencije. Kod gostiju, osim spomenutog tricaša Milekovića, odličan je bio i dvojac Kordić-Škara.

Prvi je ubacio 22 koša, uzeo sedam skokova i podijelio šest asistencija, a drugi je imao 11 koševa, 13 skokova i deset asistencija. Narednog vikenda košarkaši Stoje gostuju kod šestoplasirane Ribole Kaštela.


PULA – Dvorana SŠ Stoja – Gledatelja: 200 – PRVA MUŠKA LIGA – 7. KOLO

KK STOJA – KK HERMES ANALITICA 79:89

(18:16, 20:30, 21:18, 20:25)

STOJA: Dasko, Gustovarac F. 23, Blažević 8, Travica 10, Đugum 18, Wardlow 14, Burić, Rojnić 2, Dukić, Bulešić 2, Marić 2, Banko

Trener: Igor Valić

HERMES ANALITICA: Grgić 5, Škara 11, Ivanković 11, Smolić 15, Kordić 22, Spaseski 4, Gazić, Martinac, Rukavina 2, Jacović 2, Mileković 17

Trener: Zvonimir Mravak

Previous articleNa papiru moćnu Iskru presjekao prekrasan gol Bartolića
Next articleRUKOMETNA SUBOTA | Fantastičan dan za gotovo sve istarske članove Prve HRL Jug!