Home HRVATSKA I SVIJET HT Prva HNL HNK Šibenik dogovorio novog trenera – riječ je o HNL legendi

HNK Šibenik dogovorio novog trenera – riječ je o HNL legendi

Nakon Marka Kartela trener Šibenika u aktualnoj sezoni postao je Dean Računica s kojim je za početak dogovorena suradnja do lipnja ove godine. Prvi pomoćnik bit će mu Mirko Hrgović. Računica će debi imati u petak kada na Šubićevac u sklopu 27. kola HT Prve lige stiže Lokomotiva.

“Budući da sam već četiri godine u stručnom stožeru Slavena Bilića mislio sam odmarati do šestog mjeseca i zato je ovaj angažman za mene neka vrsta iznenađenja. Naime, od petka navečer i tijekom subote trajali su pozivi i razgovori s predsjednicom Šibenika Marinom Jurić i na koncu sam pristao. Dogovor je da vodim Šibenik do kraja sezone“, izjavio je novi trener Narančastih.

52-godišnji stručnjak je posljednji angažman imao kao pomoćnik Slavena Bilića s kojim je radio u kineskom Beijing Guoanu, engleskom West Bromwich Albionu i Al-Ittihadu iz Saudijske Arabije, a asistirao je i Aljoši Asanoviću u Melbourne Knightsima te Zoranu Barišiću u turskom Karabuksporu. Samostalno je pak vodio niželigaše Junak iz Sinja, Primorac 1929 iz Stobreča te Uskok iz Klisa.

Previous articleA2 LIGA ZAPAD KOŠARKAŠA: Stoja se poravnala na vrhu nakon nove uvjerljive pobjede
Next articleNakon deset godina sa radom je započela i nogometna početnica Vižinade!