Home Nogomet Ostalo HNS ima novu web stranicu, i – fantastična je!

HNS ima novu web stranicu, i – fantastična je!

FOTO: Drago Sopta/HNS

Prvog dana rujna, Hrvatski nogometni savez predstavio je novu službenu web stranicu koja uz novi dizajn donosi i niz novih funkcionalnosti i sadržaja, namijenjenih prvenstveno članovima brojne hrvatske nogometne obitelji. Stoga je tu i prigodna nova web adresa – hns.family.

U planiranju strukture i sadržaja nove web stranice na prvo mjesto postavljeni su članovi nogometne obitelji – igrači, treneri, klubovi, suci, stručno i administrativno osoblje, županijski nogometni savez, navijači i svi oni kojima je nogomet i više od najvažnije sporedne stvari na svijetu.

Zadržana je prepoznatljiva i pregledna struktura dosadašnje web stranice, a uz potpuno novi dizajn dostupne su brojne nove funkcionalnosti.

Među najvažnijima je Semafor – kao jedan od rijetkih saveza u Europi, HNS će na jednom mjestu omogućiti sve rezultate, svih razina natjecanja i svih sezona koje su dostupne u sustavu COMET u kojem se vode HNS-ova natjecanja od 2004. godine.

Pritom, možete pronaći profile svih igrača, njihovu statistiku svih odigranih utakmica, kao i stranice klubova na kojima su dostupni sastavi, rasporedi, rezultati i statistika svih njihovih selekcija odnosno uzrasta. HNS će ulagati maksimalne napore kako bi prikazani podaci bili točni, potpuni i ažurni.

U tom procesu, ključna je uloga županijskih saveza i povjerenika za natjecanje koji su odgovorni za unos određenih podataka u COMET, kao i klubova koji su odgovorni za osvježavanje određenih informacija.

Značajna novost je i Edukacija – platforma s video tečajevima i korisnom dokumentacijom, namijenjena igračima, sucima, trenerima, medicinskom i administrativnom osoblju.

Na početku, donose niz sadržaja o zaštiti djece u nogometu, o antidopingu, o VAR-u, hitnim stanjima na terenu itd. Platforma će biti kontinuirano osvježavana s novim kvalitetnim sadržajem.

Riznici ćete moći pronaći brojne informacije o povijesti hrvatskog nogometa te posebno povijesti hrvatske reprezentacije, kao i publikacije Saveza te foto i video arhivu.

U novom domu hrvatske nogometne obitelji, svoje posebno web mjesto – hns.team – imaju hrvatske reprezentacije. Sada možete izravno doći do web stranice namijenjene samo hrvatskim reprezentacijama te pronaći vijesti, igrače, stožere, rasporede i statistike svih hrvatskih reprezentacija na jednom mjestu.

Za promociju hns.family snimljena je kampanja Generacija 111 – povodom 111. godina Saveza – u kojoj su sudjelovale 24 osobe koje predstavljaju širinu hrvatske nogometne obitelji.

Ovdje nije kraj novostima. U ponedjeljak 4. rujna, predstaviti će novi internetski dućan Hrvatskog nogometnog saveza, o čemu više možete saznati OVDJE. Kroz narednih mjesec dana bit će predstavljeno i još novih funkcionalnosti na hns.family i hns.team, o čemu će vas obavijestiti putem društvenih mreža HNS-a.

Dobrodošli u novi digitalni dom hrvatske nogometne obitelji!

Previous articleKovari u novu sezonu krenuli minimalnim porazom
Next articleGoran Modrušan najviše puta pretrčao od Pazina do Gortanovog brijega za uru vremena