Home Nogomet Ostalo Hoće li Hajduk više ikada doći u Istru na pripreme? Privedene dvije...

Hoće li Hajduk više ikada doći u Istru na pripreme? Privedene dvije osobe tijekom utakmice protiv Slovackog

FOTO: Veljko Barudžija

HNK Hajduk doživio je u Istri veliku ljubav navijača, ali dojam je kako su došli u miru pripremiti se za novu polusezonu. Eto obavijesti koje šalje PU Istarska.

U nedjelju, 15. siječnja od 12 do 14 sati, za vrijeme odigravanja nogometne utakmice između NK Hajduk i NK Slovačko u Funtani, dvojica domaćih navijača u dobi od 23 i 19 godina dovedeni su u policijsku postaju zbog protupravnog ponašanja.

Naime, za vrijeme odigravanja nogometne utakmice 19-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1.04 promila zapalio četiri pirotehnička sredstva, od kojih je tri bacio na

nogometno igralište, dok je 23-godišnjak koji je također bio pod utjecajem alkohola od 1.37 promila bacio na nogometno igralište dva pirotehnička sredstva.

Muškarci su dovedeni u policijsku postaju do prestanka djelovanja opojnog sredstva te se protiv njih  zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju nereda na športskim natjecanjima podnosi optužni prijedlog nadležnom sudu.

Protiv 19-godišnjaka se podnosi i optužni prijedlog radi počinjenja prekršaja iz Zakona o  suzbijanju zlouporabe droga, s obzirom da je posjedovao i manju količinu marihuane.

Previous articleKOLUMNA UREDNIKA – RETROVIZOR | Novogodišnji malonogometni turnir u Labinu – što smo saznali?
Next articleIstra 1961 dovela bivšeg napadača Juventusa!