Home Nogomet Prva ŽNL Istra Hoxhine zamjene napravile razliku, Višnjanci skupo prodali kožu

Hoxhine zamjene napravile razliku, Višnjanci skupo prodali kožu

Zanimljiva utakmica odigrana je danas na Vinežu. Iskra je pobijedila sada već gotovo prežaljeni Višnjan 1957, a nadamo se kako će se nastaviti boriti jer brinu riječi delegata: „Gostujuća momčad utakmicu odigrala bez predstavnika momčadi kao i trenera.“

To zaista nije uobičajena stvar niti u županijskom nogometu pa se nadamo kako je bio nekakav kadrovski problem samo ovog vikenda. Što se same utakmice tiče, prvo poluvrijeme igralo se ravnopravno, a onda domaći trener Hoxha na poluvremenu čini čak pet izmjena, što se vidjelo na terenu.

U jednom od prvih dodira s loptom, Tibor Zakomac s 25 metara šalje „haubicu“ u gol za 1:0 Iskre, a u 70. minuti Dino Murtić idealno poslužuje Edvina Zukića za 2:0. Današnji rezervisti napravili su itekakvu razliku u utakmici kojoj je konačnih 2:1 postavio Gianluca Banko golom u 83. minuti.

VINEŽ – Igralište na Vinežu – 1. ŽNL – 25. kolo – SUDAC: Boris Vitasović (Filipana) – POMOĆNICI: Dalibor Šekuljica (Pula) i Saša Mikša (Pula) – DELEGAT: Dobrivoje Jačimović (Pula)

ISKRA – VIŠNJAN 1957 2:1 (0:0)

Strijelci: 1:0 Zakomac 47′, 2:0 Zukić 70′, 2:1 Banko 83′

Žuti kartoni: Zukić, Zakomac (Iskra)

ISKRA: Osmić, Čudić (83. Jurišić), Panić, Malkić (46. Murtić), Mujanović (46. Zakomac), Softić, Kuralić (46. Zukić), Licul (46. Maksenčuk), Lazarić, Miletić (70. Begović), Alić

Trener: Fatos Hoxha

VIŠNJAN 1957: Labinjan, Laus, Koraca, Kotorac, Matić, Koraca, Mamuzić, Bonaca, Mance, Banko, Žiković

Trener: Bojan Barić


Previous articleRaspoloženi Peruškači “utrpali” osam komada Plominu
Next articlePrpić kapetanski predvodio Dajlu do novog slavlja, ponovno oduševio David Krčalić