Home Nogomet Treća HNL Zapad HR NOGOMET MOMČAD KOLA | Ovo je najboljih 11 drugog kola Treće...

HR NOGOMET MOMČAD KOLA | Ovo je najboljih 11 drugog kola Treće NL Zapad, dajte glas za najboljeg igrača kola!

Na račun suradnje HR Nogometa i IstraSporta donosimo Vam momčad drugog kola Treće NL Zapad, a onda Vas na kraju pitamo da izaberete najboljeg igrača kola.

Na golu momčadi drugog kola je 19-godišnji Patrik Laganis koji je među vratnicama Medulina 1921 bio sjajan obranivši nekoliko „zicera“. Rovinjski stoperi, Toni Pinčan i dvostruki strijelac Paolo Bernobić su ispred njega, a na lijevom boku je medulinski kapetan, Ivan Krizmanić, također strijelac u ovom kolu.

Vinodolov Željko Tomić je zadnji vezni, a upisao je asistenciju i gol u nadoknadi za pobjedu, dok smo na boku „žrtvovali“ inače veznjaka Benjamina Golubića, dvostrukog strijelca za Medulin 1921.

Antonio Dedić zabio je za Halubjan „hattrick“, a do njega u sredini je mladi Benjamin Pajković, Uljanikov strijelac jednog od najljepših pogodaka kola.

Senjane predstavlja fantastični Lucijan Tomac koji je utakmicu s Pazinkom okončao s golom i asistencijom, a na lijevom krilu je još jedan „hattrick“ junak – Marino Matković iz redova Pomorca 1921. Ponajbolji Brodograditelj na Cresu, Robert Raković, usamljen je u „špici“ napada.

I ovog nam je puta bilo teško izabrati petoricu za igrača kola, ali iz naše ponude morate izabrati laureata. Anketa traje do srijede 13. rujna 2023. u 20:00 sati.

This poll is no longer accepting votes

HR Nogomet igrač 2. kola Treće NL Zapad je...
POREDAK – HR NOGOMET IGRAČ SEZONE 2023/2024

5 – Moreno Merle (Naprijed)

4 – Milivoj Simeunović (Uljanik)

3 – Ivan Rojnić (Pazinka)

2 – Matija Kalizan (Buje)

1 – Matija Ugrinović (Vinodol)

Previous articleUSUSRET BUZETSKIM DANIMA | Saša Radola i Marino Poropat: “Pozivamo svih, nastojati ćemo vožnjom zadovoljiti vjernu publiku!”
Next articlePaola Puškarić ‘zlatna’ na Zagreb Karate Cupu