Home Nogomet Treća HNL Zapad HR NOGOMET MOMČAD KOLA | Ovo je najboljih 11 za prvo kolo,...

HR NOGOMET MOMČAD KOLA | Ovo je najboljih 11 za prvo kolo, vi birate najboljeg igrača kola!

Od ove sezone na IstraSportu biramo HR Nogomet momčad kola Treće NL Zapad, a u kojem ćemo u suradnji s kolegama novinarima i trenerima pokušati donijeti najboljih 11 određenom kolu.

Sigurno će biti nekada i krivih odluka, ali ćemo se truditi biti što precizniji, iako će, jasno, uvijek netko smatrati da je baš on nepravedno izostavljen. U ovoj momčadi kola na golu bi bio Matija Ugrinović, 20-godišnji vratar Vinodola koji je obranio jedanaesterac na aktivnom rezultatu protiv Crikvenice i zadržao „čistu mrežu“ cijelu utakmicu.

Na desnoj strani terena su Naprijedovi Matej Bobošević i Moreno Merle, a na lijevoj Paulo Kocijan, najbolji igrač utakmice u Kraljevici te Josip Buršić, strijelac u slavlju Vinodola.

Stoperske pozicije drže strijelci – iskusni Bujež Diego Valenta pogodio je nakon kornera, a pazinski branič Ivan Rojnić poentirao je čak dvaput – jednom iz igre, a onda i u 94. s „kreča“.

Ispred njih je rovinjsko ovoljetno pojačanje, Lazar Peev koji je u Pazinu odigrao odličnu utakmicu, a uz to i pogodio s udaljenosti za poravnanje. S te je utakmice mjesto pronašao i Nikola Ivetac iza kojeg je odličnih 90 minuta, ali i „začinjenih“ golom kakav se ne viđa često.

Pulski „Juninho Pernambucano“, Milivoj Simeunović je za svoj Uljanik dvaput sjajno pogodio iz slobodnog udarca pa je i on tu, a samoj špici je Matija Kalizan, dvostruki strijelac za Buje.

U razgovoru s trenerima i novinarima iz svakog ćemo kola “izvući” po pet igrača kako bi čitatelji IstraSporta mogli izabrati najboljeg igrača kola. Onog s najviše glasova na kraju sezone ćemo nagraditi prigodnim trofejom. Anketa traje do četvrtka u podne.

This poll is no longer accepting votes

HR Nogomet igrač 1. kola Treće NL Zapad je...
Previous articleBuje dovele veliko pojačanje!
Next articleVedran Vlačić: “Samo želim da odigramo bez stresa!”