Home Nogomet Treća HNL Zapad HR NOGOMET MOMČAD KOLA | Tri kluba imaju po dva igrača ovog...

HR NOGOMET MOMČAD KOLA | Tri kluba imaju po dva igrača ovog puta

Treća NL Zapad stigla je do trećeg kola, a mi u suradnji s HR Nogometom donosimo momčad kola. Zahvaljujemo se ovim putem kolegama novinarima i trenerima zbog kojih je ovaj izbor znatno pošteniji.

Na golu je ponovno Patrik Laganis, medulinski čuvar mreže, iako je odličnu utakmicu odradio i rovinjski vratar Starčić. Njegovog kolegu, Gabriela Lavižatija, pomalo smo nepravedno zapostavili nakon pobjede nad Crikvenicom, ali nam sada nije dao izbora pa je on na lijevom bočnom.

Stoperski par čine Ivan Giljanović iz Uljanika kojemu očito ta „nova“ pozicija (koju igra već neko vrijeme) podosta paše te bujski junak Dino Vadnov koji je odigrao sjajnu utakmicu.

Kod Kovara najbolji je bio Anton Bilić, iako je i mladi Laris Karić bio blizu, a ispred popularnog „Bile“ su Brazilac Luiz Felipe, najbolji igrač Crikvenice ovog vikenda te Matija Šusterajter, koji je već jednom bio na „ivici“ najbolje jedanaestorke, a sada je definitivno „unutra“, nakon onakve utakmice protiv Vinodola.

Na desnom bočnom je Neven Stanišić, inače nešto ofenzivniji dok je na krilu njegov suigrač iz Kraljevice, Filip Znamenaček, kojem smo također neznatno promijenili poziciju. Još jednom u momčadi kola je Sebastijan Jokić, autor prekrasnog pogotka na Verudi, a u „špici“ je 35-godišnji Ševko Okić koji je iz okreta donio Cresu trobod u Pazinu.

Nije bilo lako izabrati petoricu za igrača kola, ali takva su pravila, iz naše ponude morate izabrati laureata. Anketa traje do srijede 20. rujna 2023. u 20:00 sati.

This poll is no longer accepting votes

HR Nogomet igrač 2. kola Treće NL Zapad je...
POREDAK – HR NOGOMET IGRAČ SEZONE 2023/2024

5 – Moreno Merle (Naprijed), Benjamin Golubić (Medulin 1921)

4 – Milivoj Simeunović (Uljanik), Antonio Dedić (Halubjan)

3 – Ivan Rojnić (Pazinka), Lucijan Tomac (Nehaj)

2 – Matija Kalizan (Buje), Paolo Bernobić (Rovinj)

1 – Matija Ugrinović (Vinodol), Marino Matković (Pomorac 1921)

Previous articleSutra, u utorak 19. rujna, u pazinskoj dvorani predavanje o životu i djelu Egidija Mariona
Next articleUMAG – GRAD SPORTA | Održan rukometni turnir u tri kategorije