Home IstraSport HRnogomet HRnogomet i IstraSport dogovorili suradnju za narednu sezonu – pogledajte kakve to...

HRnogomet i IstraSport dogovorili suradnju za narednu sezonu – pogledajte kakve to novosti donosi našem portalu!

Tvrtka SuperSport ušla je u hrvatski nogomet na početku prošle sezone generalnim sponzorstvom liga na državnoj razini, a onda je i krajem sezone preuzela aplikaciju HRnogomet, koja je mnogim simpatizerima nogometa glavni izvor informacija i rezultata na svim razinama, od SuperSport Prve HNL do najnižih županijskih liga.

Njihove ljestvice već neko vrijeme koristi i IstraSport, a tim povodom veoma smo bili počašćeni prijedlogom suradnje koji smo objeručke prihvatili. Naime, u narednoj sezoni ćete primijetiti mnoge novosti vezane uz SuperSport, HRnogomet i IstraSport, a danas Vam objavljujemo prve.

Prije svega, od naredne sezone svakog će tjedna, utorak ili srijedu, izlaziti „HRnogomet momčad kola” koju ćemo birati mi u suradnji s trenerima i kolegama novinarima, a odnositi će se na Treću NL Zapad.

Istog dana objaviti ćemo i igrača kola, ali kojeg ćete birati Vi, naši čitatelji – na temelju ankete koju ćemo provesti u ponedjeljak. Shodno tim informacijama ćemo birati i igrača/momčad polusezone, a na kraju sezone ćemo najboljeg igrača nagraditi prigodnim peharom.

Vas za početak molimo da skinete aplikaciju „HRnogomet“, ako to već niste napravili, a tijekom ljeta i do početka službenog dijela sezone očekujte još novosti. Mi se i ovim putem zahvaljujemo SuperSportu i HRnogometu što su nas prepoznali kao značajne i relevantne te se nadamo da ćemo zajedno sa našim čitateljima dodatno popularizirati Treću NL Zapad.

Previous articleKREĆE ŽUPANIJSKO NOGOMETNO LUDILO | Ovoga vikenda na rasporedu prvo kolo kupa NSŽI
Next articleNedešćani doveli tri bivša nogometaša Dinama – na putu je i četvrti!