Home ISTRA Ostali sportovi Hrvatska U-18 reprezentacija u Istri

Hrvatska U-18 reprezentacija u Istri

Hrvatska nogometna reprezentacija do 18 godina boraviti će do ove nedjelje u Istri te će odigrati prijateljski turnir protiv svojih vršnjaka iz Engleske, Švicarske i Belgije.

Momčad koju će voditi instruktori Hrvatskog nogometnog saveza Sergej Milivojević i Mladen Ivančić  sastavljena je od sljedećih igrača:

Vratari: Eugen Ciban (Rudeš), Karlo Jurak (Istra 1961).

Braniči: Roko Perković (Osijek), Matija Ruškovački (Dinamo), Luka Barić (Osijek), Viktor Damjanić (Šibenik), Ivan Cvetko (Dinamo), Vito Težak (Varaždin), Patrik Majdančić (Dinamo), Erik Riđan (Slaven Belupo).

Vezni: Marin Prekodravac (Osijek), Marin Žgomba (Istra 1961), Ivan Canjuga (Lokomotiva), Zlatan Koščević (Dinamo), Luka Vrbančić (Dinamo), Franco Corelli (Istra 1961).

Napadači: Filip Mažar (Osijek), Luka Kapulica (Gorica), Filip Markanović (Lokomotiva), Lorenzo Travaglia (Istra 1961), Lovro Nezirović (Gorica).

Već danas na stadionu Veli Jože u Poreču sa početkom u 16,00 sati momci igraju protiv Engleza, u petak 24. ožujka sa kontra strane stajati će Švicarska, također u Poreču, dok će zadnjega dana, u nedjelju, sa početkom u 12,00 sati Hrvati odmjeriti snage protiv Belgije na pulskom stadionu Aldo Drosina.

Previous articleOdlični nastupi kickboxera Planet Sporta na Austrian Classics Kickboxing World Cup
Next articleNSŽI pokrenuo postupak protiv igrača Dajle zbog vrijeđanja NK Plomin na društvenim mrežama