Home IstraSport HVALA SVIM DONATORIMA! Izvučene nagrade za veljaču, odlaze u ruke nogometnog delegata...

HVALA SVIM DONATORIMA! Izvučene nagrade za veljaču, odlaze u ruke nogometnog delegata i aktualnog trenera trećeligaša!

Sredinom veljače po prvi smo put prikazali naš donacijski barkod koji je rezultirao baš onako lijepom podrškom naših čitatelja.

Odlučili smo već tada kako ćemo iz mjeseca u mjesec držati popis naših donatora, a onda, čim to bude moguće, i nagraditi nekakvim promo materijalom ili slično.

No, osim toga, naveli smo i kako ćemo nagraditi dvojicu naših donatora. Kako na spisku donatora, svaki ima svoj broj, iskoristili smo stranicu „Random number generator“ te izabrali dobitnike 40 i 20 eura u ponudi Ghie Sport.

Prvu nagradu za veljaču, bon u iznosu od 40 eura, dobio je ‘broj četiri’, odnosno Dragan Jurić, poznati istarski delegat, a drugu nagradu, bon u iznosu od 20 eura, pripao je jednom aktualnom treneru trećeligaša koji je nagradu proslijedio “nekom istarskom klubu” pa ćemo ubrzo najaviti i nagradnu igru. Njih molimo da nam se jave kako bi objasnili daljnju proceduru.

Svim donatorima u veljači se od srca zahvaljujemo, a uskoro otkrivamo i što će dobiti izvučeni pobjednik-donator za ožujak 2023. godine!

Svjesni smo da smo ponekad „teški“, da Vas i nerviramo, ali morate shvatiti da nam nije lako, da su vikendi strašno naporni. Što se tiče minulog vikenda, od petka u 18 sati do nedjelje u 20:00, dakle u 50 sati, objavljeno je 47 vijesti.

Tijekom ožujka i travnja želimo uložiti u bolje praćenje utakmica uživo, kao i povećati multimediju na portalu. Hvala Vam unaprijed na svakom centu, ovo je zaista i portal i pokret!