Home Boćanje Prva HBL I HBL – 9. KOLO | Pula nastavlja pratiti riječki Vargon

I HBL – 9. KOLO | Pula nastavlja pratiti riječki Vargon

Elvis Smolica i Steven Benolić (FOTO: Dražen Puniš)

Možda je prerano za ovu rečenicu, ali nakon devetog kola Prve HBL čini se da ovogodišnji prvaci lige mogu postati samo riječki Vargon i Pula. Istina je, Zrinjevac, Sokol i Pazin su opasne momčadi, ali realno, duo na vrhu je bodovno i kvalitativno iznad njih.

O tome svjedoči i jučerašnji susret na Podvežici. Pazin je kvalitetan sastav, ali im je Vargon prepustio tek pet poena. Nije bilo previše napetosti tijekom susreta, a Vargon je nastavio juriš ka playoffu. Istu stvar napravili su i Puljani na gostovanju kod Bistona kojem su prepustili devet poena.

Domaćin je četiri poena napravio u posljednjem krugu igara što govori da su Puljani imali utakmicu bez stresa. Fantastični Darijan Živolić slavio je u sva tri susreta koja je igrao.

Bez izgleda u Poreču bili su i Marinići, možemo reći budući povratnici u Drugu HBL Sjever. Porečani su u susret krenuli s 10:0, a nakon toga je bilo sve jasno. Po tri pobjede ostvarili su Steven Benolić i Nenad Tadić, a veliki doprinos pobjedi dao je i Luka Puniš, s dvije pobjede i to bez poraza.


PRVA HBL – 9. KOLO

[jsMatchDayStat matchday_id =”4593″]

PRVA HBL – LJESTVICA

[jsStandings id =”49791″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;point_chk;goalscore_chk;goalconc_chk;curform_chk” display_name =”1″]

PRVA HBL – 10. KOLO

[jsMatchDayStat matchday_id =”4594″]