Home ISTRA Stolni tenis I minulog vikenda stolnotenisači Vrsara imali su pregršt aktivnosti

I minulog vikenda stolnotenisači Vrsara imali su pregršt aktivnosti

U vikendu iza nas pregršt uzbuđenja  za sve natjecatelje kluba iz Vrsara. Prvo su počeli kadeti u 1. županijskoj ligi. Odigrali su susret protiv “Val Sharka” iz Fažane i zabilježili poraz 4:0. Igrali su Prekalj, Sirotić i Pulić.

U subotu su seniorke igrale dvostruko, deseto kolo Superlige. Protiv Varaždina su izgubile 3:1 i također od ekipe Tisa u Zagrebu 3:0. Igrale su Rioža, Fajmut, Jurčević i Smailji.

Seniori su u sastavu Kovačev, Grujović i Banjac igrali šesnaestinu finala Hrvatskog kupa u Zgrebu i pobijedili ekipu Ritma 3:0. Slijedi susret u Vrsaru protiv Zaboka.

Seniori su također i u Drugoj HSTL Zapad ostvarili pobjedu, u Rijeci su svladali momčad Matulja 4:3 i zadržali se u samom vrhu tabele. Igrali su u sastavu Kovačev, Grujović i Pulić.

Dvorana Žatika i STK “Jadran” iz Poreča bili su domaćini prvenstva Primorsko Goranske i Istarske županije za mlađe kategorije. Filip Krvavac osvojio je treće mjesto u kategoriji klinaca. Isti dan odigran je i treći turnir Istarske županije.

Rezultati STK „Vrsar“:

Klinci – 1. Samuel Jelaš, 2. Lovro Katić, 3. Filip Krvavac

Mlađi kadeti – 5. Ivan Lukić

Kadeti – 1. Emil Prekalj, 2. Kevin Sirotić.

Najmlađe kadetkinje – 3. Ena Banjac

Kadetkinje – 2. Morena Brajković

Drugi vikend od 10. do 12. ožujka igra se državno prvenstvo za mlađe kadete i juniorke na kojem se očekuje nastup Eme Brizić i Paola Pulića.

Previous articleVrlo dobra predstava na Huzalici i pobjeda gostiju iz Kanfanara
Next articleSuperSport HNL: Trening Lokomotive na Poljudu, Gorica korak po korak hvata zaostatak