Home Nogomet Prva ŽNL Istra I Muntić u jurnjavi za Denisom Bošnjakom

I Muntić u jurnjavi za Denisom Bošnjakom

SHARE

Pomalo se stvari slažu i u “fenjerašu” najelitnijeg županijskog natjecanja. Muntić doduše, mirno, bez puno velike buke slaže momčad za pokušaj bijega s zadnje pozicije, i čini se kako Denis Išić to čini veoma uspješno.

Nakon što se momcima sa Grabri priključio Robert Lisjak, vratar o kojemu ne treba puno trošiti riječi, ovih se dana očekuje i dolazak Selvedina Derviševića, igrača koji je zadnje nastupe zabilježio u NK Cetingrad u Karlovačkoj županiji, a kako stvari stoje, iz riječkog Zameta stići će Nino Pljakić.

Ono što je realizirano je dolazak Dina Crljenice iz Štinjana, a osnovna preokupacija “alfe i omege” Muntića, Denisa Išića, je dolazak njegovog imenjaka Bošnjaka. Čitava se saga već sad pomalo zakotrljala oko prelaska najučinkovitijeg napadača prve županijske lige posljednjih godina iz Velog Vrha u neku drugu sredinu.

Mnogi su naravno bili zainteresirani za Bošnjaka, no kako stvari stoje njegov je dolazak u Muntić vrlo izgledan no to treba potvrditi osovina Velog Vrhog, Plavšić – Brgić. Njih dvojica trenutno u svojim rukama drže Bošnjakove papire i, kako stvari stoje, oni odlučuju o sudbini ubojitog napadača.

Ukoliko se na Tivoliu smiluju, Bošnjak će ponovno “trpati” mreže u županijskoj prvoj ligi. Muntić s pripremama kreće sljedećeg ponedjeljka, a Išić je dogovorio i ogledne utakmice. Tako će kod Vodnjana gostovati 05. veljače, a utakmicu protiv lidera iz Banjola zakazali su za 12. veljače.

Čeka ih susret i protiv lidera treće ŽNL – Jug, momčadi Marčane, sa kojom će se susresti 20. veljače, a šest dana kasnije odigrati će ogled protiv Štinjana. Negdje između “utrpati” će se i susret s Valbandonom što bi trebalo biti sasvim dovoljno da se momčad uigra i dođe do prvih bodova. Podsjetimo, u prvom susretu proljeća, Muntić za gosta ima momčad Smoljanci Slobode…