Home Rukomet Ostalo I nakon ozljede Stepančića Istra ima tri reprezentativca, uz Ravnića i Miletu...

I nakon ozljede Stepančića Istra ima tri reprezentativca, uz Ravnića i Miletu pozvan i mladi porečki pivot

SHARE

Hrvatski izbornik Lino Červar okupio je 16 igrača za prvu fazu priprema za Europsko prvenstvo koje se u Austriji, Norveškoj i Švedskoj održava od 09. – 26. siječnja 2020. godine. Kao što je poznato, Hrvatska će u prvom krugu natjecanja igrati u Grazu. U skupini je s Crnom Gorom, Bjelorusijom i Srbijom. Prvi dio priprema reprezentacija će obaviti u Zagrebu.

Smještena je u hotelu Panorama, a trenirat će u Kutiji šibica. S prvobitnog popisa otpao je Luka Stepančić koji je na preporuku liječnika dobio još tjedan dana mirovanja zbog ozlijeđenog stopala. U posljednjoj utakmici PPD Zagreba, stradao je gležanj Marina Šipića, pa će i on biti pošteđen nekoliko dana. Nakon toga pozvan je i Porečan Gianfranco Pribetić iz Nexea.

Popisa igrača za prvu fazu priprema je sljedeći:

Matej Ašanin – RK PPD Zagreb, Moreno Car – RK Nexe, Ivan Vida – RK Nexe, Fran Mileta – RK Nexe, David Mandić – RK PPD Zagreb, Marin Jelinić – RK Nexe, Valentino Ravnić – RK PPD Zagreb, Lovro Mihić – Orlen Wisla Plock, Marin Šipić – RK PPD Zagreb, Nikola Grahovac – RK Dubrava, Matej Hrstić – RK PPD Zagreb, Ante Kuduz – Dinamo Bucuresti, Ante Gadža – RK PPD Zagreb, Luka Šebetić – Tremblay en France Handball, Josip Vekić – RK PPD Zagreb, Halil Jaganjac – RK Nexe i Gianfranco Pribetić – RK Nexe.