Home ISTRA Futsal I ove godine će se održati tradicionalni memorijalni turnir “Lučano Jeromela” –...

I ove godine će se održati tradicionalni memorijalni turnir “Lučano Jeromela” – prijave još traju!

Igralište Lakuverča je spremna za još jedno tradicionalno izdanje memorijalnog turnira „Lučano Jeromela“. Naime, tamo će se u Rovinjskom Selu od 14. do 16. srpnja 2022. godine odigrati još jedno izdanje “Jeromele”, jednog od najdugovječnijih malonogometnih turnira u Istri.

Nakon prošlogodišnjeg, više nego uspješnog turnira, organizatori ponavljaju sve po istom receptu. Igraju se seniorski i veteranski turnir, a u seniorskom se može prijaviti maksimalno 16 momčadi. Kakve nagrade čekaju najbolje momčadi i pojedince pogledajte na plakatu niže.

Mjesta za prijave u glavnom turniru još ima, pa ne čekajte, nego se prijavite i iskušajte u atmosferi kakvu samo Jeromela nudi. Informacije možete dobiti i na turnir se prijaviti na 095 352 0870.

Previous articleŠkola ‘VRATARI ISTRA’ i kamp EGALE VALORA | U Valbandonu održana dva kampa – Vujica: “Rad sa vratarima u klubovima opet u velikom padu!”
Next articleINTERVJU | Nina Grebenar: “Istri 1961 uvijek zahvalna, ali nisam se previše nećkala, presudile su moje ambicije u nogometu”