Home Nogomet Treća ŽNL Istra Iako nemamo dobra iskustva s njima, idemo tražiti pobjedu

Iako nemamo dobra iskustva s njima, idemo tražiti pobjedu

SHARE

I Valdebek i Raša 1938 ove su godine uz Marčance vjerojatno najveći favoriti za visoke domete u 3. žnl – Jug. Rašani su prvo kolo bili slobodni, dok je Valdebek uz dobru igru, ipak samo sa 1:0 slavio protiv Poleta.

I Kanciani i Švraka imaju prilično širok kadar te njihove momčadi spremne iščekuju derbi drugoga kola. Bojan Švraka na predstojeći dvoboj gleda optimistično premda međusobni susreti ukazuju sasvim drugo.

“U nedjelju nas očekuje jedna tvrda i čvrsta utakmica. Znamo da je Raša kvalitetna ekipa koja je već dugo zajedno na okupu. Rezultatski nemamo dobra iskustva s njima. Ove godine smo ojačali igrački kadar i nadamo se da možemo prekinuti taj, za nas, malo lošiji niz međusobnih rezultata. Dobro smo odradili pripreme i ukoliko budemo pravi možemo očekivati pozitivan rezultat. Respektiramo ih, ali vjerujem u svoju ekipu i ukoliko budemo na visokom nivou možemo uzeti sva tri boda”, – riječi su stratega Valdebeka.

Trener Raše 1938 malo je oprezniji. “Činjenica je da imamo ambicije napraviti nešto ove sezone, no samo otvaranje prvenstva je izuzetno teško za nas. Najprije Valdebek, a onda sudar sa Marčanom, da smo tražili teže, mislim da ne bismo dobili. Imamo malih problema u momčadi, obzirom da još nisam siguran hoće li Džekić i Mulavdić sanirati ozljede do nedjelje, tako da ako ne budu mogli nastupiti, morati ćemo pronaći načina da ih uspješno zamijenimo. Naravno, želimo trobodom otvoriti sezonu, jer prvenstvo je kratko i prostora za ispravke pogrešaka baš i nema previše” – realan je, kao i uvijek, trener Raše 1938.