Home Nogomet Ostalo Igor Žiković: “Tajnik nije smio to napraviti, sve što sada mogu je...

Igor Žiković: “Tajnik nije smio to napraviti, sve što sada mogu je ispričati se, a on će morati obrazložiti zašto je to napravio!”

SHARE

Ironično, Igor Žiković najmanje je dao istarskom nogometu kao predsjednik NSŽI-a. Kao igrač dao je mnogo, a sada kao član Izvršnog odbora, stvara nekakvu distancu od kluba kojeg vodi pa su mu ideje i rečenice znatno jasnije i lakše ih je argumentirati.

„Rad Izvršnog odbora treba biti javan. Naravno da se slažem da se tonski zapis dostavlja novinarima te se isto slažem da i sami novinari prisustvuju sjednici“, krenuo je lagano popularni „Žika“ pa nastavio oštro:

„Znam da mi je predsjednik Raić Sudar rekao da novinari neće biti prisutni na posljednjoj sjednici zbog situacije s koronom. Nisam bio upoznat da je novinar odbijen i da mu se odbilo poslati tonski zapis. Prokomentirao sam s ostalim članovima i sa samim predsjednikom te ni oni nisu znali za to“, poručuje Žiković pa silovito završava:

„Koliko sam dobio naknadno informaciju, tajnik saveza je to odbio na svoju ruku bez da smo mi upoznati. Nije to smio napraviti. Na sljedećoj sjednici, na kojoj će vjerojatno i mediji biti prisutni, postaviti ću tajniku to pitanje – da obrazloži zašto je tako postupio. Najviše što trenutno mogu sada napraviti je ispričati se medijima i javnosti zbog toga.“

Možda je najsnažniji komentar to da smo i mi ostali bez komentara – zapišimo današnji datum.