Home Boćanje Treća HBL Zapad III HBL ZAPAD – 5. KOLO | Lindarcima vrijedni bodovi u Rijeci,...

III HBL ZAPAD – 5. KOLO | Lindarcima vrijedni bodovi u Rijeci, Vodnjanu istarski derbi

U petom kolu Treće HBL Zapad odgođen je susret Selca Bračane i Svetog Jakova, a istarski derbi pripao je Vodnjanu. Umažani su glatko slavili protiv Mario Gennarija, a Lindarci su u Rijeci osvojili zlata vrijedne bodove.

Pobjeda protiv Lučkog Radnika plod je kolektiva jer nijedan igrač se nije istaknuo trima pobjedama. Livio Štihović pobijedio u dva okršaja, a isti učinak ostvario je i Andrija Zidarić.

S 0:10 otvorili su susret Umažani u Rijeci kod Mario Gennarija pa je jasno da su bodovi otišli na sjeverozapad Istre. Opet je maestralan bio Goran Ritoša donijevši Umagu osam poena iz četiri susreta.

Napeto je bilo u Vodnjanu. U posljednji krug igara ušlo se s 8:8, a onda je uslijedila drama. Trojka je otišla na domaću stranu, a par na gostujuću dok je Denis Peršić slavio u pojedinačnom okršaju s Frankom Krbavcem.

Odlučivao je sraz Josipa Kantora i Gorana Hlaja, a domaćin je pobijedio 13:12 i donio Vodnjancima vrijedne bodove. Kod domaćina tri pobjede nije ostvario nitko, ali je Kantor dvije bez poraza, a kod gostiju je skor 3-1 imao Teo Glavić.


TREĆA HBL ZAPAD – 5. KOLO

[jsMatchDayStat matchday_id =”4360″]

TREĆA HBL ZAPAD – LJESTVICA

[jsStandings id =”47161″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;point_chk;goalscore_chk;goalconc_chk;curform_chk”]

TREĆA HBL ZAPAD – 6. KOLO

[jsMatchDayStat matchday_id =”4361″]