Home Boćanje Treća HBL Zapad III HBL ZAPAD – 6. KOLO | Istarski derbiji pripali Ročkom Polju...

III HBL ZAPAD – 6. KOLO | Istarski derbiji pripali Ročkom Polju i Vodnjanu

FOTO: Dean Buzleta

Uz dva istarska derbija u šestom kolu Treće HBL Zapad, svoj je susret na domaćem jogu igrao i Lindar. Nažalost, boćari Gornjeg Kraja Ladvić „protutnjali“ su predgrađem Pazina i osvojili vrijedne bodove.

Kod Lindaraca je dobro počelo, poveli su 5:3, ali od tog trenutka je bilo premalo raspoloženih pojedinaca. Za polovicu ostvarenih poena zaslužan je bio Martin Štihović. Susjedski derbi odigrao se u Ročkom Polju.

Tamo su stigli desetak kilometara udaljeni boćari iz Selca Bračane koji su se kući morali vratiti pognutih glava. Naime, domaćin je odigrao odličan susret, iako treba pohvaliti i otpor gostiju kojima vrlo vjerojatno predstoji borba za ostanak u ligi. Najbolji igrač tog susreta bio je Filip Matijašić koji je osvojio sedam punata za Ročko Polje (tri pobjede i remi).

U Umagu bilo je znatno napetije o čemu svjedoči i konačni „punteggio“ – 175:178. Bodovi su pripali Vodnjancima koji su imali više raspoloženih pojedinaca.

Kod gostiju po dvije pobjede uz poraz ostvarili su Tomislav Okmažić i Alen Rojnić, a kod Umažana bolji od ostalih bili su Dean Buzleta (dvije pobjede), Denis Bernardis (dvije pobjede i poraz) i Aldo Hrvatin (dvije pobjede i poraz).


TREĆA HBL ZAPAD – 6. KOLO

[jsMatchDayStat matchday_id =”4361″]

TREĆA HBL ZAPAD – LJESTVICA

[jsStandings id =”47161″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;point_chk;goalscore_chk;goalconc_chk;curform_chk”]

TREĆA HBL ZAPAD – 7. KOLO

[jsMatchDayStat matchday_id =”4362″]