Home Boćanje Treća HBL Zapad III HBL ZAPAD – 7. KOLO | Ročko Polje treće nakon jesenskog...

III HBL ZAPAD – 7. KOLO | Ročko Polje treće nakon jesenskog dijela, Vodnjanci se dignuli nakon jučerašnje pobjede

Alen Rojnić (FOTO: Dean Buzleta)

Treća HBL Zapad stigla je do kraja jesenske polusezone. Naredno kolo igra se petog travnja 2020. godine, a jesenski naslov osvojila je mlada momčad Svetog Jakova koja još ima i za odigrati zaostali susret protiv Vodnjanaca.

Jedinu pobjedu od istarskih klubova ovog vikenda ostvarili su boćari Vodnjana. Na svom terenu pobijedili su riječki Lučki Radnik, a s tri pobjede predvodio ih je raspoloženi Danijel Radolovich. Istarski derbi igrao se u Selcima. Domaćinu je Dino Jermaniš s tri pobjede bio najzaslužniji za bod dok su u redovima Umaga po dvije pobjede i poraz vrlo dobri bili Aldo Hrvatin i Denis Bernardis.

Lindarci su poraženi kod riječke momčadi Mario Gennarija. Dobro su krenuli u susret, imali i 5:7 vodstvo da bi nakon toga do kraja još ugrabili tek dva poena iz para. Najbolji njihov pojedinac s dvije pobjede i porazom bio je Josip Jedrejčić.

Na Malom Lošinju gostovali su boćari Ročkog Polja. Šteta što nisu osvojili puni plijen jer su u posljednji krug igara ušli s 6:10. Da stvar bude gora, dva su od četiri posljednjih okršaja okončani s minimalnom pobjedom domaćina. Filip Matijašić ponovno je upisao tri pobjede, a na kraju je poražen u paru. Odličan je bio i Miloš Glavić, autor dvije pobjede.


TREĆA HBL ZAPAD – 7. KOLO

[jsMatchDayStat matchday_id =”4362″]

TREĆA HBL ZAPAD – LJESTVICA

[jsStandings id =”47161″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;point_chk;goalscore_chk;goalconc_chk;curform_chk”]