Home Boćanje Treća HBL Zapad III HBL ZAPAD – 9. KOLO | Bez istarskih klubova u playoffu...

III HBL ZAPAD – 9. KOLO | Bez istarskih klubova u playoffu za prvaka

Nakon devet kola Treće HBL Zapad doznali smo kako nijedan istarski klub neće u playoff za prvaka. Vodnjanci su bili blizu, ali je riječki Lučki Radnik bolji u razlici poena pa će među četiri najbolje momčadi trećeligaškog društva.

Remi u Vodnjanu plod je lošijeg ulaska domaćina u susret, a Lindarci nisu uspjeli održati početnu prednost od 2:6. Kod gostiju najbolji Livio Štihović s dvije pobjede i bez poraza, a kod domaćih Josip Kantor s istim učinkom.

Boćari Ročkog Polja su u Jadranovo otišli sa samo pet igrača te su poraženi s 13:11. Kako su dva okršaja morali „predati“, sigurno da ostaje žal. Posljednju poziciju su izbjegli boćari Selca Bračane pobjedom od 16:8 protiv novog fenjeraša, Mario Gennarija. Neno Jermaniš bio je apsolutno maestralan s tri pobjede iz isto toliko susreta.

Ni Umažani u Crikvenici nisu bili brojni, ali ih je došlo minimalnih šest, pa su pobijedili s 11:13 na krilima odličnih Denisa Bernardisa i Cvetka Medice koji su upisali tri slavlja dok je Dean Buzleta pobijedio dvaput.

III HBL ZAPAD – 9. KOLO

Vodnjan-Lindar 12:12
Selca Bračana-Mario Gennari 16:8
Lošinj 90-Lučki Radnik 11:13
Gornji Kraj-Umag 11:13
Sveti Jakov-Ročko Polje 13:11

TREĆA HBL ZAPAD – LJESTVICA
Sveti Jakov 25, Gornji Kraj 19, Lošinj 90 16, Lučki Radnik 13, Vodnjan 13, Ročko Polje 12, Umag 10, Selca Bračana 7, Lindar 7, Mario Gennari

Previous articleZavršen peti Trofej Labinskih Rudara, naslove osvojili Dubrava Tim Kabel, Donji Miholjac i Rijeka!
Next articleSPORTSKE IGRE MLADIH | Oscar Fattor Hlaj i Thomas Vežnaver najbolji odbojkaši u Umagu