Home Nogomet Treća ŽNL Istra III ŽNL JUG – 11. KOLO | Velika pobjeda Raše 1938, Štinjanci...

III ŽNL JUG – 11. KOLO | Velika pobjeda Raše 1938, Štinjanci i dalje bez krivog koraka

SHARE

Subotu su 11. kolo Treće ŽNL Jug otvorili Vodnjanci i Manjadvorci. Odluka o pobjedniku pala je u posljednjih 20 minuta. Ronaldo Rušiti pogodio je u 71. da bi u nadoknadi Antonio Vitasoviću Vodnjanu donio konačnih 2:0.

Odigrane su samo dvije utakmice ove nedjelje u Trećoj ŽNL Jug. Šišanci su zaradili dva crvena kartona zbog vrijeđanja suca, ali su čak tri puta protiv Štinjana morali u svoju mrežu po loptu u prvih 26 minuta. Strijelci za Štinjan bili su Matko Bulić (2) i Marko Knežević.

Raša 1938 trenera Morena Kancianija “demolirala” je krnički Pomorac na svom terenu, iako su posljednjih pola sata igrali s igračem manje. Elvedin Mulavdić i Matteo Miljković doveli su Rašane u vodstvo do 13. minute, a u 62. Veljko Sabadoš smanjuje na 2:1, a dvije minute prije toga je isključen kod domaćih Joseph Peruško.

Međutim, umjesto velikog preokreta, na terenu su odvilo nogometno “gaženje” gostiju u kojem su s golovima sudjelovali Juro Jurišić, Mulavdić i Haris Pozderović za konačnih 5:1.


TREĆA ŽNL JUG – 11. KOLO

[jsMatchDayStat matchday_id =”5339″]

TREĆA ŽNL JUG – LJESTVICA

[jsStandings id =”56024″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;point_chk;goalscore_chk;goalconc_chk;curform_chk” display_name =”1″]