Home Nogomet Treća ŽNL Istra III ŽNL SJEVER – 8. KOLO | Buzet i dalje na vrhu,...

III ŽNL SJEVER – 8. KOLO | Buzet i dalje na vrhu, Dinamo dosad nije ispustio ni boda

SHARE

Osmo kolo u Trećoj ŽNL Sjever jučer su otvorili Umag i Marušići. Domaćin trenera Borisa Černea pobijedio je s čak 6:0, a strijelci su bili Evan Kraljević (2), Gabriel Zallaj, Hajdin Tutmić, Miloš Lukić i Gjon Zallaj.

Na Fabriki u Vižinadi je gostovao danas kudikamo kvalitetniji protivnik, Buzet. Momčad Alena Prešnjaka je uz dva pogotka Thea Đuge i jednim Josipa Basaneže zasluženo slavila i ostala na vrhu ljestvice.

Juricani su bili svjedok „golijade“ između Galeba i Dinama. Za domaće su zabili Ivan Fabac (2) i Bedo Naser, a za Dinamo su strijelci bili Nik Kovačić (2), Samir Beganović, Goran Kozlović, Amel Memić i Tilen Kamenčić. Savudrija je bila domaćin Grožnjan Oprtlju. Ptah Butinar i David Terzić pogodili su za 2:0, a onda je Grožnjancima nadu probudio Danielle Visintin. Točku na „i“ ovog susreta za konačnih 3:1 stavlja Marko Kruljac s „bijele točke“.

Buzet je, kao što smo rekli, ostao na vrhu te sada ima 19 bodova, a prate ga Umag s 15 bodova iz osam utakmica, dok je Dinamo iz Svete Marije na Krasu maksimalan s 15 bodova iz pet utakmica. Savudrija je na 13 bodova, Vižinada na 12, a onda slijedi posljednja trojka. Grožnjan Oprtalj ima četiri boda, a Galeb i Marušići po dva.