Home Boćanje Ostalo Ilić: Isprika svima koje je moj potez uvrijedio ili naljutio

Ilić: Isprika svima koje je moj potez uvrijedio ili naljutio

Robert Ilić

Na velikom međunarodnom turniru “Velika Nagrada Pazina – Kompakt Cup 2017” sreli smo Roberta Ilića, priznatog istarskog boćara koji trenutno vrši dužnost voditelja i igrača u BK Labin.

Tema je bila prije gotovo dva mjeseca odigrano finale Kupa Istre između njegovog kluba i Istre Poreč. Na toj su utakmici bile “vruće” glave i dok su domaćini osuđivali ponašanje gostujućeg igrača Mardešića, Porečani su bili nezadovoljni onim Ilića.

Zbog toga potonji kaže: “Ne shvaćam zbog čega to još nismo apsolvirali. Već dva dana se družim s boćarima i čujem kako od mene neki u svom izlaganjima prave ne znam kakvog negativca. Cijeli sam život sportaš i jasno mi je da moje ponašanje na jogu tog dana nije bilo fer i korektno, zbog čega sam se igračima Istre Poreč i ispričao. Sada bi to volio napraviti i javno – koga je god moje ponašanje tog dana uvrijedilo ili naljutilo, ja se izvinjavam, iako nisam ja bio taj koji je inicirao nesportsko ponašanje. Međutim, pogriješio jesam i zbog toga se izvinjavam, i Tadiću, i njegovom klubu.”

Inače, to je finale završilo pobjedom 5:4 Istre Poreč nakon čega su domaćini bili ogorčeni ponašanjem protivnika na jogu, a izgleda da i neki Porečani nisu zadovoljni napustili labinsko boćarsko borilište, iako su iz susreta izašli kao pobjednici. Nadajmo se da je ovom isprikom ta priča završena.