Home Nogomet Mlađi uzrasti Internacionalni nogometni kamp „IAGSM & AIR“ po prvi puta u Rijeci

Internacionalni nogometni kamp „IAGSM & AIR“ po prvi puta u Rijeci

SHARE

I ove godine, u organizaciji nogometnog trenera i fitness instruktora Rinalda Milivojevića i profesora sporta i tjelesne kulture Adnana Fejzića iz Sarajeva od 18. do 21.04.  u Dražicama na stadionu NK Rječina održati će se nogometni kamp za djevojčice i dječake od 6.-14. godina.

Uz spomenute organizatore, trenerski tim će također sačinjavati Damir Milinović, Elvis Brajković, Nikola Pokrivač, Jelena Jurić te dvoje kondicijskih trenera Iva Simčić i Nedo Rorhmann.

Djeca iz Rijeke i okolice mogu se prijaviti na cjelodnevni boravak koji uključuje dva treninga i ručak, dok ostala djeca imaju mogućnost all inclusive smještaja.

Osim treninga u sklopu kampa održati će se i dva kratka, ali poučna predavanja dr. Nevena Martinovića na temu sportskih ozljeda, te pružanja prve pomoći na treningu, a Dalibor Petrinić, riječki fitness instruktor i nutricionist, razgovarat će sa djecom o temi prehrane za zdravo odrastanje, koja je ujedno i ime njegove nove knjige koju će svaki polaznik kampa imati mogućnost kupiti po promotivnoj cijeni.

Kamp će ugostiti i proslavljene riječke nogometaše braću Sharbini, te ponekog profesionalnog igrača koji će se podružiti sa djecom za vrijeme trajanja kampa.

“Ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane djevojčice i dječake koji žele naučiti nove nogometne vještine uz fantastičan trenerski tim, a pritom se dobro zabaviti da nam se pridruže”, poručili su organizatori. Prijave traju do 10. travnja 2022. godine.

Rinaldo Milivojević (HRV) +385 91 721 5377

Adnan Fejzić (BIH) +387 61 929 737

Ovako je to izgledalo u Sarajevu početkom godine:

(promo)