Home Rukomet Ostalo Ironično, Arena bolje prošla od istarskih premijerligaša na ždrijebu osmine finala Kupa...

Ironično, Arena bolje prošla od istarskih premijerligaša na ždrijebu osmine finala Kupa Hrvatske

SHARE

U Trofejnoj dvorani Hrvatskog rukometnog saveza danas su ždrijebom određeni parovi osmine finala hrvatskog rukometnog Kupa za žene i muškarce. U ovoj fazi natjecanja uključuju se i prvoligaški klubovi koji su na kraju sezone bili među šest najboljih sastava. Prema propozicijama natjecanja igra se samo jedan susret.

Dok kod djevojaka Istra nema predstavnika, kod rukometaša imamo tri. Ironično, onaj klub koji je izvukao najviše rangiranog protivnika je sigurno zadovoljniji. Naime, Porečani moraju na „megdan“ 11. ožujka kod Trogira, vodeće momčadi Prve HRL Jug i protivnika koji je sve samo ne bezopasan.

S druge strane, pulska Arena dobila je „jackpot“. Rijetko bi koga u ovoj fazi natjecanja Arenaši mogli pobijediti, a dolazak PPD Zagreba u Pulu biti će sigurno poseban spektakl i dan za pamćenje svim članovima i simpatizerima kluba.

Umag odlazi na gostovanje u Slavoniju kao favorit kod Osijeka, treće momčadi Prve HRL Sjever što je jasan znak da ih čeka napetih 60 minuta na “užarenom” parketu.

PAROVI OSMINE FINALA KUPA ZA RUKOMETAŠE:

TROGIR – POREČ
OSIJEK – UMAG
ARENA – PPD ZAGREB
SPAČVA VINKOVCI – GORICA
SESVETE – NEXE
KOZALA – DUBRAVA
ĐAKOVO – SOLIN
VIDOVEC – ČAKOVEC