Home Nogomet Ostalo IRONIJA | Nakon Karoglanove izjave o suđenju u Jugoslaviji, društvene mreže preplavili...

IRONIJA | Nakon Karoglanove izjave o suđenju u Jugoslaviji, društvene mreže preplavili zanimljivi videozapisi

Kako se sudbina nekada zna poigrati s neopreznima. Trener Hajduka, barem još uvijek, Mislav Karoglan, je nakon jučerašnje utakmice, umjesto da pred mikrofonom objasni kako je izgledala njegova momčad u drugom poluvremenu, dotaknuo se suđenja na način da ga je usporedio s onim u Jugoslaviji.

Jasno, internet ne prašta takve izjave, pogotovo od čovjeka koji je rođen 1982. godine pa vjerojatno i nije gledao finale Kupa Maršala Tita 1987. kada je Hajduk savladao Rijeku, a utakmicu sudio Zoran Petrović iz Rijeke.

Interesantno, u isto vrijeme dok je Karoglan ‘držao lekcije iz povijesti’, u crnogorskom Ulcinju okupio se veliki broj nogometnih legendi iz tadašnje države jer tamo promociju svoje knjige ima Ivan Gudelj.

Knjiga novinara Blaža Duplančića naziva „Hajdučka priča“ okupila je Ivicu Šurjaka, Faruka Hadžibegića, Miloša Šestića, Vladimira Petrovića Pižona, Dževada Prekazija, Mehmeda Baždarevića, Nikicu Cukrova i mnoge druge koji su se stigli družiti i evocirati prekrasne uspomene u Ulcinj.

Naravno, gdje ima veselja, ima i pjesme. Na tom skupu okupljeni su i neke poznate pjesme…

Previous articleBK Istra Poreč viceprvak Europe, Saint Vulbas je danas bio prejak
Next articleNI RIVA NI DO VETURE | Cosmi više nije trener Rijeke – poznato tko je favorit za klupu prvoligaša s Rujevice?!