Home Nogomet Druga NL Istarska navijačka braća ovog vikenda zajednički prate derbije svojih klubova

Istarska navijačka braća ovog vikenda zajednički prate derbije svojih klubova

„Pred nogometašima Jadrana je 23. kolo SuperSport Druga NL u kojem će na svom terenu ugostiti ekipu Nogometni Klub Hrvace“, objavio je danas NK Jadran.

Momčad Hrvaca je u prošlom kolu slavila na svom terenu protiv Bjelovara te su se plasirali u polufinale županijskog kupa što pokazuje da u njihovoj ekipi ima kvalitete. Porečki momci su uzeli vrijedan bod kod ekipe Grobničana i s dobrom atmosferom očekuju subotnju utakmicu.

„Zato pozivamo sve simpatizere i navijače Jadrana te naše vjerne Šajete i njihove prijatelje Demoni Pula da dođu u što većem broju nas podržati u ovoj važnoj utakmici gdje su nam tri boda vrlo važna. A, nakon naše utakmice u subotu, pozivamo sve navijače i simpatizere iz cijele Istre da dođu u nedjelju dati podršku NK Istra 1961 protiv vječnog rivala Rijeke u Derbi della Učka“, napisali su Porečani pa zaključili:

„Utakmica je na rasporedu u nedjelju 14. travnja u 19:00 na stadionu Aldo Drosina. Dođite u što većem broju dati podršku našem prijateljskom i partnerskom klubu kako bi osvojila vrijedna tri boda“, u potpisu – Šajete Boys & Demoni Pula – ISTARSKA BRAĆA!