SHARE
Igor Lovrić

Jasno je sve. Ambicije su jasno izražene, stoga je tvrdnja iz naslova ovoga teksta jedina istinita. U Fažani je mirno. Momci Sandija Popovića igraju sve bolji nogomet i nakon ponekog možda lošijeg ili neočekivanijeg rezultata ne moraju u ovom trenutku brinuti pretjerano.

Na Velom Vrhu je također mirno. No, itekako je jasna ambicija momčadi Pere Plavšića, alfe&omege društva s pulskog Tivolia. Narančasti žele nastaviti svoj ambiciozni put i već ove godine napraviti sve što mogu da dosegnu još viši rang natjecanja. Stoga su Velovršani pod izvjesnim imperativom i ove subote na fažanskoj Olivi.

Jedna od najpouzdanijih karika fažanskog sastava je iskusni vrata Igor Lovrić, a sa njime je ugodno porazgovarati svaki put pa je tako bilo i sada. Iza Igora je mnogo ovakvih utakmica kakva će biti i subotnja pa je mir koji ga obuzima itekako vidljiv i u njegovim riječima.

“Biti će to u subotu jedna prava nogometna fešta, susjedni derbi. U goste nam dolazi jedna odlična mlada ekipa koja je pokazala koliko moze biti opasna! No, ja izuzetno vjerujem u nas i našu momčad kao i u našeg trenera koji radi odličan posao te je i primjetno kako rastemo iz utakmice u utakmicu.

U Omišlju smo prošli vikend nesretno izgubili, no vratiti će nam se to negdje, vjerujem već ove subote. Na nama je da damo sve od sebe da na našoj Olivi, pred našim piromanima zajedno slavimo i veselimo se poslije utakmice.

Zato koristim i ovu prigodu te pozivam sve simpatizere jednog i drugog kluba da dođu u Fažanu, na Olivu te da svi zajedno uzivamo u jednoj pravoj nogometnoj predstavi”. – poručio je Igor Lovrić, iskusni fažanski čuvar mreže.

Daniel Benčić zna kakva je klima na Olivi. Nosio je dres fažanskog ponosa prije dolaska na Tivoli, pa je idealan sugovornik sa narančaste strane.

“Očekujem zahtjevnu i tvrdu utakmicu, dobru atmosferu i dobar nogomet u subotnjem derbiju. Ekipa iz Fažane ima dobru i kvalitetnu momčad i trenera, ali vjerujem da možemo pobijediti i uzeti puni plijen.

Sezonu smo otvorili sa nešto slabijim rezultatima i malom krizom, no već od četvrtog kola smo pokazali kakva smo ekipa i koliko imamo kvalitete.

Radimo, treniramo, nama mlađima pomažu stariji i željni smo borbe za vrh. Šest utakmica zaredom nismo poraženi, a zadnje četiri smo zasluženo slavili, pa nam je tako i u narednom kolu cilj zadržati taj niz”. – svjestan je kvalitete svoje momčadi i Daniel.