Home Nogomet Četvrta HNL Zapad ISTARSKI NOGOMETNI MARKAT | Vrsar doveo trojicu, Novigrad crnogorskog prvoligaša i juniora...

ISTARSKI NOGOMETNI MARKAT | Vrsar doveo trojicu, Novigrad crnogorskog prvoligaša i juniora Hajduka

SHARE

Transfera nema mnogo, manje nego prošlih godina, ali ih ima. Pojačavaju se mnogi, od klubova Treće ŽNL do trećeligaša. Možda se najmanje pojačava baš jedini prvoligaš, Istra 1961.

Selmin Čišija, dosadašnji igrač Ližnjana, otišao je u Marčanu, dok su Robert Vijatović i Matko Šunjić pojačali pulski Istru. „Kralj kartona“ u Istri, čvrsti veznjak Luigi Jugovac je iz Funtane otišao u Vrsar.

Osim njega, tamo su stigli i mladi nogometaši Sven Jakus i Josip Pavišić, prvi 17-godišnjak, drugi godinu stariji. Velika pojačanja dovodi i nanovo renovirani novigradski trećeligaš.

Već dvije prijateljske utakmice za Novigrađane je odigrao 27-godišnji Filip Kalačević, Crnogorac s ravno 80 prvoligaških utakmica u toj državi, a igrao je za tamošnje prvoligaše Grbalj, Petrovac, Mornar i Zetu.

No, Novigrad tu nije stao, jer je u kadru i Šimun Šolić, 17-godišnji nogometaš koji je lani nosio dres juniora Hajduka. Krenuo je iz NK Dalmatinac, a igrao je još i za Solin te Split.