Home Nogomet Istra 1961 ISTRA 1961 NA POLJUDU | Teška misija za pulske nogometaše, no nada...

ISTRA 1961 NA POLJUDU | Teška misija za pulske nogometaše, no nada umire zadnja

FOTO: Drago Sopta/HNS

Gostovanje na Poljudu, u subotu od 21:05, je gostovanje u kojemu pulska momčad ne može ništa izgubiti. Može samo pokazati zube, “potuć’ se” za dobar rezultat i pokušati prikazati solidan nogomet. Gostovanje u Splitu spada u kategoriju “unaprijed izgubljenih utakmica”, tako da očekivani poraz neće uzdrmati pulsku svlačionicu.

Hajduk je krenuo silovito u sezonu, svladao je do sada sve konkurente i u statusu apsolutnog favorita dočekuje momke Davida Catale, koji je jučer na konferenciji za novine dao svoju najavu susreta:

“Veliki izazov je pred nama, ali trebamo biti spremni na sve. Vidim da su igrači spremni, mislim da se možemo natjecati protiv svake ekipe i idemo s dobrim uvjerenjem. Bez obzira igramo li protiv top ekipa ili slabijih momčadi, moja očekivanja su uvijek ista, da budemo hrabri, da imamo loptu u posjedu što više možemo i da idemo po pobjedu. To je naš target, znamo da će biti teško i da trebamo pokazati najbolju verziju sebe, ali moramo ići s takvim  mentalitetom na svaku utakmicu”.

“Što se tiče sastava, uvijek će startati igrači za koje mislim da zaslužuju, koji su dali maksimum sebe, i naravno izbor će ovisiti i o protivniku. Imamo 25 igrača, i ako svi dobro treniraju, svi će dobiti svoju šansu”.

“Hajduk je jedna od najboljih ekipa u ligi i imaju vrhunske igrače prema naprijed, igraju vertikalno i stalno napadaju. Treba nam najbolja verzija u obrani i trebamo imati loptu što je više moguće, ne dopustiti im da kontroliraju utakmicu”, poručio je trener Català.

Nadodajmo i to da će susret pred rasprodanim Poljudom mirno privesti kraju Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline sa svojim pomoćnicima Ivanom Mihaljem iz Velike Gorice te Kristijanom Novoselom iz Valpova, a ako negdje “zaškripi” pomoći će VAR sudac Ivan Vučković iz Zagreba.

Standings provided by Sofascore
Previous articleJEDNA OD NAJVEĆIH „BOMBI“ OVOG LJETA | Nikola Prelčec na Fortinu!
Next articleOSOBA KOLOVOZA 2023 | Svjetski prvak Giovanni Cernogoraz dobio je najviše glasova čitatelja IstraSporta!