Home Nogomet Istra 1961 Istra 1961 predstavila budućeg Mourinha, mnoga pitanja ostala neodgovorena

Istra 1961 predstavila budućeg Mourinha, mnoga pitanja ostala neodgovorena

Kako senzacionalno objaviti da je danas predstavljen djelatnik kluba koji je tu već godinu dana? Javier Moran je u proteklih par mjeseci sportski direktor, a prije toga bio je direktor omladinskog pogona. Zasad nas, osim uglađenim ponašanjem, ničim nije uvjerio da zaslužuje te pozicije.

Nažalost po njega, čelnici kluba odlučili su napraviti press konferenciju te mladog Morana bez ikakvih pozitivnih rezultata iza njega, „baciti“ pred novinare koji su imali plejadu pitanja, a španjolski trener nije znao odgovoriti konkretno gotovo na ni jedno. Ipak, pronašli smo ovaj video koji ga oslovljava kao „budućeg Mourinha“ pa možete pogledati veliki broj slika.

Klub je zasad jedinu prinovu potpisao iz drugoligaškog Međimurja pa je shvatljiva negativa oko kluba koji će, po svemu sudeći, ući u novu stresom obloženu sezonu. Na kraju, ostaje pitanje kolika je i Moranova odgovornost, pogotovo ako su istinite priče o visini budžeta za plaće u narednoj sezoni…

Ipak, na stranu financije, posebno je zanimljiv PR kluba koji je danas pobjedonosno “uskliknuo” – “Javier Moran novi je sportski direktor kluba!” Teško je reći da li je to smiješno ili samo bespotrebno, obzirom da je čovjek zaista već godinu dana u Puli, a tri mjeseca na toj poziciji. Možda sljedeća objava bude “Sljedeće sezone igrati ćemo na stadionu Aldo Drosina!”