SHARE
Izraz lica sve govori - trener Gonzalo Garcia

U moru odlazaka sa Drosine, kada je jedino pitanje koje se postavlja hoće li nas biti na početku priprema dovoljno da “bacimo na dva mala”, eto i jedne pozitivne vijesti.

Manuel Gonzalo Garcia Garcia i pulski prvoligaš potpisali su, odnosno produžili vjernost do konca natjecateljske sezone 2023/2024. Konačno je Istra 1961 dobila trenera na duže staze koji se dovoljno i jasno upoznao sa okruženjem u kojem boravi. To je jedina pozitivna vijest iz pulskog prvoligaša u ovom prijelaznom razdoblju.

Sa kojim će kadrom krenuti sljedećeg ponedjeljka kada je zakazan početak priprema, to u ovom trenutku ne zna nitko u klubu pa tako ni trener Puljana. Vrlo je vjerojatno da ćemo probirati između određenih igrača na probi, sve do trenutka dok Deportivo Alaves ne odluči kakav će biti njihov kadar.

Stoga, Istru 1961 koja će u borbu za bodove u novoj sezoni, spoznati ćemo vrlo vjerojatno tek krajem kolovoza, negdje nakon desetog prvenstvenog kola. Ono što za sada znamo je da će Kristijan Kopljar, kao pobjednik glazbeno-scensko-sportskog spektakla pod nazivom “Utakmica života” pojaviti se na prvom okupljanju.

Ajd’, bar nešto.