Home Nogomet Istra 1961 Hoće li rođak francuskog osvajača LP postati član Istre 1961?

Hoće li rođak francuskog osvajača LP postati član Istre 1961?

SHARE

Mirno i stabilno ušli su nogometaši Istre 1961 u pripreme, za razliku od nekoliko proteklih kad je bilo znatno više pitanja nego odgovora. Sada momčad Krunoslava Rendulića staloženo trenira na štinjanskom Fortinu, ali to je sve.

Naime, pravog pojačanja još uvijek nema, a Kamerunac Ndi tek treba pokazati da je sposoban raditi razliku unutar HNL-a. Kevina Rimanea, francuskog stopera najpoznatijeg po tome da je rođak proslavljenog Florenta Maloude, čeka se da popuni jednu od najosjetljivijih pozicija. Rimane je odigrao neke utakmice i za prvu momčad PSG-a, prije svega Superkup protiv Monaca kad su on i Thiago Silva zaustavili Jovetića, a momčad pobijedila 4:0.

Osim njega, spominje se i Isaak Ssewankambo, 22-godišnji desni bočni koji je dosad imao ‘burnu’ karijeru. U jednom trenutku kupio ga je Chelsea gdje je igrao za drugu momčad odakle je otišao u, također rezervni sastav, Derby Countya. Igrao je još i za Molde, Malmo i NAC Bredu, a trenutno je bez kluba.

Sve je to solidno, pogotovo kada se zna kakvi su sve igrači dolazili u Pulu, međutim, i dalje ostaje dojam da pravog pojačanja još uvijek nema. Upravo zbog toga, najveća pojačanja mogli bi biti brzonogi Loren Maružin i oporavljeni Karolis Laukžemis, koji je u klub stigao ljetos, a onda se ozlijedio.