Home Nogomet Istra 1961 Istra jučerašnjeg protivnika nazvala LokomotiVAR, hoće li zbog takvih poteza Varaždin lakše...

Istra jučerašnjeg protivnika nazvala LokomotiVAR, hoće li zbog takvih poteza Varaždin lakše do pozitivnog rezultata danas?

SHARE

Iako zaista na videu izgleda kako je sudac Bebek napravio pogrešku kad je „izvukao“ Lučićevu loptu izvan pulskog šesnaesterca, pomalo čudi klupska reakcija Istre 1961 na društvenim mrežama.

Naime, ta je greška samo jedan dio susreta u kojem su oni promašili jako puno, a da bi stvar bila gore, prethodila je potpuno suludoj situaciji gdje se igrač Istre 1961 „baca“ i udara loptu rukom, gotovo pa ničim izazvan. Međutim, treba reći i kako je Istra 1961 u više navrata tražila jedanaesterac pa su u globalu nezadovoljni suđenjem.

Zbog toga su i komentari ispod objave Istre 1961 podosta podijeljeni – ima onih koji se slažu kako je Istra 1961 ozbiljno oštećena zbog tog slobodnog udarca Lokomotive, ali i onih koji prema pulskom prvoligašu nemaju lijepih riječi.

“Realno i zaslužili ste da ispadnete iz lige” je komentar s najviše glasova. No, bilo kako bilo, vrijeđanje i napadanje Lokomotive zbog sudačkih pogrešaka može biti dvosjekli mač – dok će se to nekome svidjeti, nekome bi moglo i “prisjesti”, a u slučaju pozitivnog rezultata Varaždina danas, bit će kasno za udaranje glavom o zid.