SHARE
Budućnost ove ili ovakve Disciplinske komisije liči otprilike na pročelje ove zgrade koja je dom NSŽI-a

Obzirom da je sve što radimo transparentno i, trudimo se, u korist istarskog nogometa, smatramo da smo dužni obavijestiti istarsku nogometnu javnost kako će u narednim danima članovima Disciplinske komisije NSŽI-a biti ponuđeno da daju intervju portalu IstraSport.

Odluka je to do koje je došlo zbog toga što je Disciplinska komisija NSŽI-a cijele sezone na ‘udaru’ kritika novinara, trenera, tajnika, igrača, ali i ostalih sportskih djelatnika koje u isto vrijeme ljuti i razočarava odnos tročlane komisije prema nogometu.

Podsjetimo, na posljednjem Izvršnom odboru NSŽI-a bilo je razgovora i o toj temi, raspravljalo se o radu Disciplinske komisije NSŽI-a, ali svoje stanovište mogao je dati samo jedan, očito najhrabriji, član te komisije jer su pritom preostala dva bila spriječena.

Nemamo informaciju čime su bili spriječeni, ali nije ni važno. Ono što je bitno je da znaju kako i oni imaju priliku dati svoje mišljenje i osvrt na ono što rade. Obzirom da mnogi nisu zadovoljni tim radom, važno je čuti i drugu stranu. Podsjetimo, članovi te Disciplinske komisije NSŽI-a su Luka Rakić, Nenad Sladaković i Miodrag Mavrić.