Home IstraSport Kolumna Petra Nikolića IstraSport ima novog kolumnista – poznatog sportskog psihologa Petra Nikolića!

IstraSport ima novog kolumnista – poznatog sportskog psihologa Petra Nikolića!

Portal IstraSport s godinama raste, u tome sudjeluje enorman rad, tradicija, mreža suradnika, ali i vi dragi čitatelji koji nas hranite na razno razne načine, od donacija i pohvala preko kritika do poticaja.

Zbog toga, želimo biti nešto malo više od pukog sportskog portala kojem je samo cilj informirati čitateljstvo, već bi voljeli ponekad i educirati ili barem potaknuti na razmišljanje o temama koje su važne za društvo.

S tim u mislima, vrlo je brzo pao dogovor sa sportskim psihologom čije su tekstualne objave već bile na IstraSportu – Petrom Nikolićem!

Diplomirao je psihologiju na Filozofskom fakultetu u Rijeci. Nakon fakulteta, formalno se školovao u smjeru bihevioralno-kognitivne terapije, specijalizirao sportsku psihologiju, a danas je polaznik završne godine škole kibernetike i sistemske terapije.

„Neformalno školovanje ima puno veću ulogu u znanju koje stječemo tijekom života. Na taj način se uz različite izvore informacija oblikovao kao osoba i psiholog“, piše na njegovim službenim stranicama koje možete pogledati OVDJE, a prije nego danas izađe njegova prva kolumna na IstraSportu.