Home IstraSport IstraSport na današnji dan slavi 15. rođendan – ponosni poručujemo: Hvala Vam!

IstraSport na današnji dan slavi 15. rođendan – ponosni poručujemo: Hvala Vam!

Na današnji dan, 7. studenog 2007. godine, dakle prije ravno 15 godina, pokrenut je tadašnji sportski portal LabinSport. Tog je dana Remzo Zalihić pokrenuo sportski portal Labinštine, koji je 2011. godine postao IstraSport.

Od 1. srpnja 2013. godine glavni urednik portala postao je Elvis Uravić, koji 16. kolovoza 2021. postaje i formalni vlasnik IstraSporta. Međutim, i dan danas portal IstraSport je jednako onoliko medij koliko je i svojevrsni pokret, mjesto gdje su nezadovoljni i obespravljeni uvijek mogli dobiti svoj prostor.

Zbog toga, neizmjerno smo ponosni na količinu „publike“ koju ovaj portal ima. Samo od ožujka 2018. godine, kada nam najnovija Google analitika prati brojke, IstraSport je posjetio 1.004.910 različitih (!) korisnika. Dakle, više od milijun posjetitelja u četiri i pol godine.

Jako smo ponosni na činjenicu da je prosjek provedenog vremena čitatelja na IstraSportu čak dvije i pol minute, što jasno pokazuje da se kod nas dolazi po sadržaj, a ne samo po formu i fotografije. U tom periodu čitatelji su portal IstraSport otvorili za nas pomalo nevjerojatnih 16.050.622 puta, odnosno za one koji su slabiji matematičari – više od 16 milijuna puta.

Nadalje, moramo najaviti prosinačke aktivnosti vezane uz IstraSport. Prvo je panel rasprava koja će se održati s ciljem skupljanja ideja kako poboljšati IstraSport te ga učiniti što više na korist istarskom sportu, a drugo je svečana manifestacija „15 let IstraSporta“ koja će se 16. prosinca 2022. održati u pazinskom Spomen domu.

Za kraj, želimo se i povodom ovog 15. rođendan iz punog srca zahvaliti svim čitateljima i suradnicima na podršci, praćenju i stvaranju sve snažnije zajednice. Hvala na svakom kliku, na svakom ‘lajku’ i na svakoj pruženoj pomoći. IstraSport nastavlja, na krilima entuzijazma koje ponovno jača.

…jer mi smo tu zbog Vas!