Home Boćanje Ostalo Ivan Milohanić senzacionalno postao prvak Hrvatske!

Ivan Milohanić senzacionalno postao prvak Hrvatske!

SHARE
Ivan Milohanić (FOTO: IBS)

Da sport mnogima pruža šansu iskoristiti priliku za uspjeh dokaz je ovogodišnje boćarsko PH u disciplini pojedinačno klasično, odigrano u ponedjeljak 8. listopada 2018. godine u šibenskoj boćarskoj dvorani u bivšoj vojarni Bribirskih knezova, koje je iznjedrilo iznenađujućeg prvaka Hrvatske.

U konkurenciji 16 boćara iz pretežno klubova višeg ranga natjecanja naslov državnog prvaka osvojio je Ivan Milohanić boćar Veleniki iz istoimenog mjesta kraj Poreča, kluba koji se za tekuću sezonu plasirao u Drugu IBL sjever.

Na prvenstvu u Šibeniku Milohanić je, uz startni poraz, nanizao pet pojeda, sve odreda nadboćarima iz klubova višeg ranga. Posebnu težinu za njega imaju dvije završne pobjede, nad prvoligaškim igračima, u polufinalu nad Joškom Buterinom iz Vargona i u finalu nad Teom Kuljišem iz Zrinjevca.

Kao negativno iznenađenje valja izdvojiti ispadanje reprezentativca Tomislava Kolobarića (Zrinjevac) već nakon natjecanja po skupinama sa dva poraza. Sljedeće PH, u krugovima, održati će se 20. listopada u Buzetu. (IBS)