Home HRVATSKA I SVIJET Ivan Prelec: “Idemo u Varaždin dati sve od sebe”

Ivan Prelec: “Idemo u Varaždin dati sve od sebe”

Nogometaši Istre 1961 u subotu (21:05) iščekuju vrlo važno gostovanje u Varaždinu. Na konfereciji za medije su bili prisutni trener Ivan Prelec i Josip Tomašević koji su najavili utakmicu.

Druga utakmica u nizu koja je bitna, mi definitivno smo svijesni da je Varaždin trenutno u dobrom momentu da su puni samopouzdanja, međutim mi smo se dobro pripremili za tu utakmicu i idemo u Varaždin dati sve od sebe i kući se vratiti s bodovima“, rekao je trener Istre 1961 Ivan Prelec.

Atmosfera je odlična, pogotovo poslije ove pobjede nad Interom ali već sljedeći dan su krenuli pripreme za Varaždin i gledamo dalje svaku drugu utakmicu tako da atmosfera je odlična šta se tiče toga“, izjavio je Josip Tomašević.

Varaždin je u dobrom momentu u dobroj su formi, dobro igraju imaju dva odlična rezultata protiv jakih ekipa u zadnje dvije utakmice. Sigurno će u Varaždinu biti dobra atmosfera i pokušati će uzeti sva tri boda, međutim i mi imamo svoje adute i idemo tamo da bi se kući vratili s bodovima.

Znamo da je velik broj bodova još u igri ali idemo iz utakmice u utakmicu i cilj nam je napraviti sve šta smo u mogućnosti da u svakoj utakmici uzmemo bodove. Neke momčadi zbog ove corona krize još hvataju formu a neke su u odličnoj formi, sada će i polako dolaziti do izražaja ovaj ritam utakmica i sve će to pomalo utjecati na rezultate“, nadodao je uostalom Ivan Prelec.